Μπαίνει πωλητήριο στο εμβληματικό King George -Η αγγελία στην εφημερίδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 22:03

Μπαίνει πωλητήριο στο εμβληματικό King George -Η αγγελία στην εφημερίδα

Tην έναρξη διαδικασίας πώλησης του ακινήτου στο οποίο στεγάζεται το ξενοδοχείο King George ανακοίνωσε η Eurobank χωρίς ωστόσο να δεσμεύεται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πώλησης.

Με καταχώρησή της σε σημερινή εφημερίδα η Eurobank καλεί τους ενδιαφερόμενους επενδυτές να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι τις 12 Ιουνίου για το ακίνητο ιδιοκτησίας της σε μια διαγωνιστική διαδικασία, η οποία δεν είναι δεσμευτική ούτε για την τράπεζα ούτε για τους επενδυτές.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η Eurobank δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να ολοκληρώσει τη διαδικασία ή να πωλήσει το ακίνητο σε οποιονδήποτε από τους ενδιαφερόμενους και επιφυλάσσει σε αυτήν το δικαίωμα να πωλεί ή να διαθέτει και εκμεταλλεύεται το παραπάνω ακίνητο με οποιονδήποτε τρόπο οποτεδήποτε, σε οποιονδήποτε και με οποιουσδήποτε όρους.

Το ακίνητο στην πλατεία Συντάγματος επί του αριθμού 3 της οδού Βασιλέως Γεωργίου Α’, έχει συνολική επιφάνεια 9.450 τ.μ περίπου και αποτελείται από τρία υπόγεια, ισόγειο, ημιώροφο, 8 ορόφους και δώμα ενώ διαθέτει συνολικά 102 δωμάτια. Αυτή τη στιγμή το κτήριο είναι μισθωμένο στην εταιρεία Λάμψα Α.Ε.

Την διαχείριση του Ξενοδοχείου είχε αναλάβει η Starwood η οποία επίσης διαχειρίζεται το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

iefimerida.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ