Αποχή από το θορυβώδες σεξ με εντολή της αστυνομίας!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012 15:30

Αποχή από το θορυβώδες σεξ με εντολή της αστυνομίας!

Εντολή αποχής από το θορυβώδες σεξ, με την απειλή στην αντίθετη περίπτωση της επιβολής προστίμου, δόθηκε σε ένα ζευγάρι στην Αυστραλία, το οποίο παραδέχθηκε ότι επιδιδόταν για ώρες σε θορυβώδεις ερωτικές περιπτύξεις πέντε βράδια την εβδομάδα, αφού η αστυνομία αναγκάστηκε να ανταποκριθεί στις διαμαρτυρίες των γειτόνων είκοσι φορές, γράφει η εφημερίδα Sunday Mail.

"Ξεπεράσαμε το όριο της ηχορύπανσης σε τέτοιο βαθμό που μας συνέλαβαν και μας έβγαλαν έξω από το ίδιο μας το σπίτι και μας είπαν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε σεξ", δήλωσε η 34χρονη Jessica Angel στην εφημερίδα αυτή της Αυστραλίας.

Ο σύντροφός της, ο 45χρονος Colin MacKenzie, παραδέχθηκε στην Sunday Mail ότι οι ερωτικές τους συνευρέσεις είναι κάπως "θορυβώδεις" και πρόσθεσε: "κυρίως η Jessica ".

Η αστυνομία εξέδωσε την εντολή αποχής για το ζευγάρι αυτό βάσει του νόμου περί ηχορύπανσης. Πρόκειται για την πρώτη εντολή αυτού του είδους που εκδίδεται στην πολιτεία της Νότιας Αυστραλίας.

Στην περίπτωση που το ζεύγος δεν τηρήσει την εντολή και οι γείτονες ειδοποιήσουν ξανά την αστυνομία, υπάρχει ο κίνδυνος να του επιβληθεί πρόστιμο.

"Η αστυνομία είχε κληθεί στο παρελθόν στην κατοικία αυτή και είχε εκδώσει προειδοποιήσεις", δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας Trevor Lovegrove, υπερασπιζόμενος την αστυνομία, μετά τις διαμαρτυρίες ότι εισβάλει στην ιδιωτική ζωή του ζευγαριού.

"Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η αστυνομία είχε κληθεί νωρίτερα το ίδιο βράδυ, επομένως όταν την ξανακάλεσαν πήρε μέτρα για να διασφαλίσει ότι οι γείτονες θα κοιμόντουσαν καλά τη νύχτα", σημείωσε.

news247




00 inkefalonia general ad 300X250