Κανονικά η σέντρα του τελικού σύμφωνα με την ΕΠΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαΐου 2017 11:22

Κανονικά η σέντρα του τελικού σύμφωνα με την ΕΠΟ

Κανονικά η σέντρα του τελικού σύμφωνα με την ΕΠΟ

Παρά την αρχική απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη να αναβάλει τον τελικό Κυπέλλου για λόγους νομιμότητας εξαιτίας του θέματος που προέκυψε με τα εισιτήρια, εντέλει τις τελευταίες ώρες υπήρξε ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση και όπως όλα δείχνουν θα έχουμε σέντρα το βράδυ του Σαββάτου (06/05, 20:30).

Σύμφωνα με την ΕΠΟ, υπήρξε συμφωνία μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού, της Αστυνομίας και της ΓΓΑ προκειμένου να πραγματοποιηθεί κανονικά η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Αυτή την ώρα γίνεται η αρίθμηση των θέσεων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ εκφράζεται αισιοδοξία πως η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το μεσημέρι.

Μάλιστα, αναμένεται να υπάρχει διπλή ταυτοποίηση των εισιτηρίων έξω απ' το γήπεδο για λόγους ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, εξαιτίας της έλλειψης τουρνικέ, τα εισιτήρια θα "χτυπηθούν" σε χειροκίνητα σκάνερ που θα βρίσκονται στις εισόδους του σταδίου.

Η οριστική απόφαση για τέλεση του αγώνα αναμένεται να παρθεί στη σύσκεψη που θα λάβει χώρα νωρίς το μεσημέρι (13:00) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στην οποία θα συμμετέχουν η ΕΠΟ, η Αστυνομία, η ΓΓΑ, καθώς κι οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων.

Κατά πάσα πιθανότητα, ο κ. Βασιλειάδης θα κάνει δεκτή την εισήγηση των αρμόδιων φορέων και ο τελικός θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Πηγή: Sport24.gr 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ