Η Emirates εγκαινίασε την απευθείας πτήση Αθήνα-Νέα Υόρκη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 22:31

Η Emirates εγκαινίασε την απευθείας πτήση Αθήνα-Νέα Υόρκη

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσγειώθηκε το αεροσκάφος B777-300ER της Emirates από Ντουμπάι, στις 2.25 το μεσημέρι της Κυριακής και αναχώρησε στις 16.40 για να συνεχίσει το ταξίδι του για Νέα Υόρκη.


Την εναρκτήρια πτήση Ντουμπάι-Αθήνα-Νέα Υόρκη, υποδέχτηκε επίσημη αντιπροσωπεία στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, αποτελούμενη από τους κ.κ. Γιάννη Παράσχη-CEO του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Χούμπερτ Φραχ - εκπρόσωπο της Emirates και την Ευρυδίκη Κουρνέτα, γενική γραμματέα υπουργείου Τουρισμού, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η κ. Κουρνέτα αναφέρθηκε, κατά τον χαιρετισμό της, στις σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού και άμεσης προσέλκυσης τουριστικού ρεύματος, που δημιουργεί η απευθείας αεροπορική σύνδεση-καθημερινά και όλο το χρόνο-με τις ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δύο πολύ σημαντικές αγορές για την Ελλάδα.

«Η απευθείας σύνδεση Αθήνα-Νέα Υόρκη από την Emirates καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, είναι μια εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη για την αθηναϊκή αγορά, καθώς ενισχύει τη διασυνδεσιμότητα της πόλης και παρέχει στο επιβατικό κοινό νέες επιλογές και την εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει η Emirates» τόνισε από την πλευρά του, ο Γιάννης Παράσχης CEO του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Ο Χούμπερτ Φραχ, αντιπρόεδρος εμπορικών δραστηριοτήτων Δύσης της Emirates, ανέφερε πως η Ελλάδα είναι ένας ελκυστικός προορισμός με φιλόξενο λαό και φανταστικό φαγητό, δήλωσε πως η νέα αυτή καθημερινή πτήση συνδέει τη μεγαλύτερη αμερικανική μητρόπολη με το Ντουμπάι, με ενδιάμεσο σταθμό μία από τις σπουδαιότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Η εταιρεία ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter μία φωτογραφία του αεροσκάφους πριν την εκκίνηση του πρώτου ταξιδιού του στο νέο δρομολόγιο Ντουμπάι-Αθήνα-Νέα Υόρκη.

AthensVoice




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ