Παγκόσμιος ύμνος στην Ελλάδα από τον κολοσσό Chanel (εικόνες/video)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Μαρτίου 2017 23:12

Παγκόσμιος ύμνος στην Ελλάδα από τον κολοσσό Chanel (εικόνες/video)

«Ο ήλιος είναι παντού εδώ. Μερικοί το αποκαλούν μυστήριο... Είναι, όμως, απλά η ζωή... Ισως γι' αυτό οι άνθρωποι εδώ ζουν περισσότερο. Η Ελλάδα είναι όλα αυτά. Και τώρα ένα μέρος τους σας αποκαλύπτεται...»


Το τμήμα Έρευνας της CHANEL μελετά έναν νέο τομέα για τη γυναικεία φροντίδα: Τη μακροβιότητα, μια αρχή της ζωής που ανθίσταται στη μάχη κατά της γήρανσης. Έτσι, οι γυναίκες θα έχουν υψηλή αυτοπεποίθηση και θα παραμένουν όμορφες.

Ερευνώντας λοιπόν, διάφορες πληθυσμιακές ομάδες, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όσοι ζουν στις αποκαλούμενες «μπλε ζώνες» ζουν περισσότερο. Αυτές οι «μπλε ζώνες» είναι στην Κόστα Ρίκα, στη Σαρδηνία και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ικαρία. 

Από την μελέτη προέκυψε το Blue Serum. Πρόκειται για ένα προϊόν περιποίησης προσώπου και αφορά όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες.

Το τμήμα έρευνας της Chanel συνδύασε προσεκτικά ένα συστατικό από κάθε «μπλε ζώνη»: Πράσινος καφές από την Κόστα Ρίκα, ελιές από την Σαρδηνία και μαστιχόδεντρο από την Ελλάδα και δημιούργησε το συγκεκριμένο καλλυντικό.

Για να το προωθήσει, δε, δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο από το οποίο είναι το παραπάνω απόσμασμα.

Δείτε φωτογραφίες:

https://www.youtube.com/watch?v=nrMsCekWt_c

thetoc.gr