Ο Σαουδάραβας βασιλιάς κατέβηκε με κυλιόμενη από το αεροπλάνο -6 άτομα του κρατούσαν ομπρέλες [εικόνες & βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 10:30

Ο Σαουδάραβας βασιλιάς κατέβηκε με κυλιόμενη από το αεροπλάνο -6 άτομα του κρατούσαν ομπρέλες [εικόνες & βίντεο]

Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας έφτασε με μεγαλοπρεπές στιλ στην Ινδονησία, για την πρώτη επίσκεψη μονάρχη από τη χώρα του εκεί έπειτα από 50 χρόνια.


Ο βασιλιάς Σαλμάν κατέβηκε από το αεροσκάφος του με κυλιόμενη σκάλα, φτάνοντας στην Ινδονησία, με συνοδεία 1.000 ατόμων, ανάμεσά τους 10 υπουργοί και 25 πρίγκιπες. Χαρακτηριστική είναι η σκηνή που διαδραματίστηκε όταν έφτανε στο προεδρικό παλάτι, καθώς επτά άτομα του κρατούσαν ομπρέλες, για να μην βραχεί καθώς είχε ξεσπάσει μπόρα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των διεθνών ΜΜΕ, ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας ταξίδεψε με αποσκευές που ζυγίζουν 459 τόνους, που περιλαμβάνουν και δύο λιμουζίνες. Μεταξύ των απαιτήσεών του για το 9ήμερο ταξίδι του είναι να κατασκευαστεί μία VIP τουαλέτα για εκείνον, σε τζαμί στην Τζακάρτα.

Για να μεταφερθούν οι αποσκευές του στην Ινδονησία απαιτήθηκαν επτά αεροσκάφη και 572 υπάλληλοι ασχολούνται με αυτές. Η συνοδεία του θα καταλύσει σε τέσσερα πολυτελή ξενοδοχεία, ενώ την ασφάλεια του βασιλιά θα φροντίζουν 100 φρουροί. Βέβαια και η Ινδονησία έχει λάβει έκτακτα μέτρα για να εξαλειφθούν οι κίνδυνοι, επιστρατεύοντας 10.000 αστυνομικούς και στρατιώτες.

Ακόμη, για την ομιλία του στη Βουλή των Αντιπροσώπων θα τοποθετηθεί μία ειδική θέση για τον βασιλιά Σαλμάν, όπως και μία ράμπα. Τέλος, μετά από απαίτησή του, σε τζαμί θα τοποθετηθεί ανελκυστήρας και ειδική τουαλέτα για εκείνον.

https://www.youtube.com/watch?v=o8qQECuWkeA

Φωτογραφίες: AP

 




00 inkefalonia general ad 300X250