ΔΕΗ: Παράταση ρύθμισης «Δεύτερης Ευκαιρίας»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 08:35

ΔΕΗ: Παράταση ρύθμισης «Δεύτερης Ευκαιρίας»

Η ΔΕΗ παρατείνει την προθεσμία ένταξης στο Πρόγραμμα «Δεύτερη Ευκαιρία» έως την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017! Μία δεύτερη, «Δεύτερη Ευκαιρία», δίνει η ΔΕΗ, στους καταναλωτές για να ρυθμίσουν τις όφειλες τους.


Μετά την επιτυχία του πρώτου κύματος ρυθμίσεων, πολλοί καταναλωτές, έχασαν τις ρυθμίσεις τους και η εταιρία, με το πρόγραμμα της Δεύτερης Ευκαιρίας, τους δίνει την δυνατότητα να ενταχθούν και πάλη στην ρύθμιση, με την προϋπόθεση η πρώτη δόση, να καταβληθεί άμεσα. Η προθεσμία για ένταξη στη ρύθμιση, έληγε κανονικά στο τέλος του μήνα, αλλά λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, από τους καταναλωτές, αποφασίστηκε η παράταση μέχρι τις τρεις Μαρτίου, ώστε να προλάβουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, «όσοι πελάτες είχαν ρυθμίσει την οφειλή τους εντασσόμενοι στο Πρόγραμμα των 36 δόσεων αλλά στην πορεία δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν και η ρύθμιση διακόπηκε, θα έχουν ευκαιρία επανένταξης στο πρόγραμμα, συμπεριλαμβάνοντας και το τρέχον ποσό της οφειλής τους, με σχετική αίτηση μέχρι και τις 03.03.2017».

kontranews.gr




00 inkefalonia general ad 300X250