Δολοφονήθηκε γνωστός επιχειρηματίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 23:22

Δολοφονήθηκε γνωστός επιχειρηματίας

Ένα απίστευτο θρίλερ εξελίσσεται, στη Ζυρίχη καθώς βρέθηκε νεκρός ο τέως επικεφαλής της ΑΓΕΤ Ηρακλής, Μανώλης Κυπριανίδης.


Σύμφωνα με τη στήλη "Μικροπολιτικός" των Νέων, οι ελβετικές αρχές, ερευνούν σενάρια δολοφονίας. Ο εκλιπών υπήρξε πρόεδρος και μη εκτελεστικό μέλος του οκταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΓΕΤ Ηρακλής μέχρι το 2014.
Μάλιστα αμέσως μετά την αποχώρησή του, είχαν γραφτεί πολλά για την τύχη που είχαν τα εξαφανισμένα έργα τέχνης που κοσμούσαν τους τοίχους της εταιρίας.
Από την άλλη πλευρά, κατά το παρελθόν υπήρξε της καπνοβιομηχανίας «Κεράνης» καθώς είχε παντρευτεί την κόρη μεγαλομετόχου της εταιρείας, Μαρίνα Φλέγγα. Το ζευγάρι χώρισε και ο κ. Κυπριανίδης έγινε ζευγάρι με την γνωστή ηθοποιό, Μιμή Ντενίση.
Παράλληλα, ο κ. Κυπριανίδης, είχε έντονη κοσμική ζωή αλλά και πλούσια ζωή. Μάλιστα κατείχε τη βίλα του Αριστοτέλη Ωνάση στο Λαγονήσι, όπου εκεί έμενε κατά τη διάρκεια της Χούντας ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.
Πρόκειται για ένα σπίτι-φιλέτο δίπλα στη θάλασσα με κήπο 4 στρεμμάτων το οποίο ο Κυπριανίδης αγόρασε από την εξαδέλφη του Ωνάση, Λ. Βοϊβόδα. Για την ακρίβεια, το ακίνητο ανήκε σε off shore εταιρεία η οποία πούλησε τις μετοχές της στον Μανώλη Κυπριανίδη, την περίοδο που ήταν επικεφαλής στην «Κεράνης».

parapolitika.gr