Σοκ στη Βραζιλία: Δολοφόνησαν εν ψυχρώ βασίλισσα καρναβαλιού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 13:34

Σοκ στη Βραζιλία: Δολοφόνησαν εν ψυχρώ βασίλισσα καρναβαλιού

Η 33χρονη βρισκόταν στο αυτοκίνητό της, όπου περίμενε την κόρη της, όταν άγνωστος της επιτέθηκε για να της κλέψει το αυτοκίνητο. 


Στο πένθος είναι βυθισμένη η Βραζιλία, μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης της δολοφονίας της 33χρονης Paola Serpa Severo.

 Η 33χρονη Βραζιλιάνα καλλονή βρισκόταν στο αυτοκίνητό της, περιμένοντας να πάρει την κόρη της, που είχε μάθημα μουσικής.

Κάμερα ασφαλείας στο σημείο κατέγραψε το συμβάν. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά, ένας άνδρας να την πλησιάζει και να προσπαθεί να την τραβήξει έξω από το αυτοκίνητο, για να το κλέψει. Όπως φαίνεται όμως, η άτυχη γυναίκα φορούσε ζώνη, με αποτέλεσμα να την πυροβολήσει και να τραπεί σε φυγή.

 

Περαστικοί που είδαν τη μάχη της 33χρονης με τον ληστή, είδαν το άψυχο σώμα της, όταν πλησίασαν το αυτοκίνητο.

Η Paola Serpa Severo ήταν το "πρόσωπο" σχολής χορού στην βραζιλιάνικη πόλη Cachoeirinha κοντά στο Porto Alegre, όπου θα γινόταν βασίλισσα του καρναβαλιού σε λίγες μέρες.

 

Η αστυνομία αναζητά τρία άτομα ως υπόπτους για τη δολοφονία της 33χρονης, τον άνδρα που την πυροβόλησε και ακόμα δύο, που φέρονται να τον περίμεναν σε παρακείμενο αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε ώρες αργότερα καμένο σε άλλο σημείο της πόλης.

"Έγινε προσπάθεια, να της κλέψουν το αυτοκίνητο. Η προσπάθεια του δράστη να την βγάλει από τη θέση της, είναι πασιφανής. Φαίνεται όμως, πως η γυναίκα είχε παγιδευτεί στη ζώνη της και δεν μπορούσε να βγει από το όχημα, οπότε ο δράστης την πυροβόλησε", ανακοίνωσε η Αστυνομία.