Ανατριχίλα προκαλεί το πόρισμα του ιατροδικαστή - Ο 15χρονος βίασε και μετά στραγγάλισε τον 6χρονο

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 13:15

Ανατριχίλα προκαλεί το πόρισμα του ιατροδικαστή - Ο 15χρονος βίασε και μετά στραγγάλισε τον 6χρονο

Σοκ προκαλεί το πόρισμα του ιατροδικαστή που αποδεικνύει ότι ο 6χρονος κωφάλαλος, Μεχμεταλή Σεζάλ υπέστη άγρια σεξουαλική κακοποίηση από τον 15χρονο στην Κομοτηνή, ο οποίος μετά την αρρωστημένη πράξη του, τον στραγγάλισε και τον παράτησε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι πολύ κοντά στο πατρικό του.

Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι του ιατροδικαστή Ν. Κηφνίδη επιβεβαιώθηκαν, αφού χθες στο star.gr δεν απέκλειε το ενδεχόμενο το παιδί να βιάστηκε από το 15χρονο. 

Σήμερα λοιπόν στο επίσημο πόρισμά του αναφέρει ότι το άτυχο αγοράκι πρώτα βιάστηκε και μετά στραγγαλίστηκε, ενώ τόνισε ότι διαπιστώθηκαν ευρήματα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης. Παρατηρήθηκαν ακόμα εκδορές στο πρόσωπο και στην τραχηλική χώρα.

Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Ροδόπης, ο 15χρονος Ρομά που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του 6χρονου είναι επίσης κωφός, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε πέσει και ο ίδιος θύμα σεξουαλικής κακοποίησης τρεις φορές και ότι είχε επιχειρήσει να βιάσει κι άλλο παιδί.

Σε βάρος του 15χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, αποπλάνηση και ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Μέσα στη μέρα, αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα Κομοτηνής για να του απαγγελθούν κατηγορίες. 

star.gr




00 inkefalonia general ad 300X250