Τσαπεκοένσε: Η συγκλονιστική επιστροφή του ακρωτηριασμένου τερματοφύλακα στο γήπεδο (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017 15:45

Τσαπεκοένσε: Η συγκλονιστική επιστροφή του ακρωτηριασμένου τερματοφύλακα στο γήπεδο (εικόνες)

Ο Τζάκσον Φόλμαν, ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές της Τσαπεκοένσεπου βγήκαν ζωντανοί από το αεροπορικό δυστύχημα της βραζιλιάνικης ομάδας στην Κολομβία, επέστρεψε στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, αυτή την φορά με το αναπηρικό του καροτσάκι.

 
Ο νεαρός πρώην τερματοφύλακας της ομάδας έχασε το δεξί πόδι του στο αεροπορικό δυστύχημα και με δάκρυα στα μάτια μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πριν το φιλικό της Τσαπεκοένσε με την Παλμέιρας.

Μαζί του ήταν και οι άλλοι δύο επιζώντες, ο Νέτο, που έχει συνέλθει από το κώμα και έχει μάθει την αλήθεια για την τύχη της ομάδας - όταν πρωτοσυνήλθε δεν θυμόταν τίποτα - και ο Ράσελ, που έχει ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια επιστροφής στην αγωνιστική δράση.

Ο Φόλμαν συγκίνησε τους πάντες όταν σήκωσε το κύπελλο του Κόπα Σουνταμερικάνα που απονεμήθηκε τιμητικά στην ομάδα. Η Τσαπεκοένσε ταξίδευε στην Κολομβία για να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Νασιονάλ για τον τελικό της διοργάνωσης.

folman

(Ο Τζάκσον Φόλμαν και ο Ράσελ/REUTERS/Paulo Whitaker)

 

Στο γήπεδο βρέθηκαν και συγγενείς μερικών εκ των ποδοσφαιριστών που άφησαν την τελευταία τους πνοή στα βουνά του Μεντεγίν.

folman1

(REUTERS/Paulo Whitaker)

capecoense

(Συγγενείς των θυμάτων/REUTERS/Paulo Whitaker)

cnn.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250