Η μητέρα εγκατέλειψε τα τρία παιδιά στην Πάτρα: «Δώστε τα για υιοθεσία», είπε στους αστυνομικούς

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 11:23

Η μητέρα εγκατέλειψε τα τρία παιδιά στην Πάτρα: «Δώστε τα για υιοθεσία», είπε στους αστυνομικούς

Συγκλονίζει η ιστορία των τριών ανήλικων παιδιών που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα να περιπλανώνται στους δρόμους της Πάτρας.


Τα τρία ανήλικα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και νοσηλεύονται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας ενώ δίπλα τους βρίσκεται συνεχώς ψυχολόγος από το «Χαμόγελο του Παιδιού». 

Ο πατέρας, ηλικίας 26 ετών, Αλβανικής υπηκοότητας, ήταν εργάτης σε καλλιέργειες στα Λεχαινά Ηλείας, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό μέγαρο της Πάτρας συνοδεία του δικηγόρου του, υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζε ότι τα τρία παιδιά είχαν εγκαταλειφθεί στον δρόμο από τη μητέρα τους. Η μητέρα, ηλικίας 20 ετών αναζητείται από την αστυνομία ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στην ασφάλεια και η μητέρα της.

Οπως υποστήριξε ο 26χρονος, η 20χρονη μητέρα των παιδιών του φέρεται να τον είχε εγκαταλείψει πριν από ένα περίπου μήνα έχοντας στο πλάι της νέο σύντροφο ενώ στην προσπάθειά του να την κάνει να επιστρέψει εκείνη αησε το αγοράκι στα Λεχαινά και πήρε τα τρία κορίτσια στην μητέρα της στην Πάτρα.

Μάλιστα, φαίνεται πως η πεθερά του 26χρονου τηλεφώνησε πριν από μια εβδομάδα στην κόρη της ζητώντας της να έρθει στην Πάτρα προκειμένου να παραλάβει τα παιδιά της. Τότε, η 20χρονη πήγε στην Πάτρα και πήρε τα παιδιά αλλά δύο ημέρες μετά φέρεται να τα άφησε μόνα τους στην περιοχή κοντά στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου βρέθηκαν να είναι αγκαλιασμένα το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι αστυνομικοί μάλιστα σοκαρίστηκαν όταν ήρθαν σε επικοινωνία με την 20χρονη μητέρα των παιδιών: «κάντε ότι θέλετε με τα παιδιά. Δώστε τα για υιοθεσία. Εγώ δεν τα θέλω», είναι σύμφωνα με πληροφορίες τα όσα αρκέστηκε να πει.

Να σημειωθεί πως ο 26χρονος πατέρας κρατείται στην ασφάλεια καθώς βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, ενώ αναμένεται να σχηματισθεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο τόσο σε βάρος της μητέρας, όσο και της μητέρας της.

Πηγή Φωτό: Intimenews.gr

iefimerida.gr

 




00 inkefalonia general ad 300X250