Άγριος καυγάς σε μαιευτήριο για το ποιος από τους 3 είναι ο πατέρας!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012 00:19

Άγριος καυγάς σε μαιευτήριο για το ποιος από τους 3 είναι ο πατέρας!

Ούτε ένας, ούτε δυο αλλά τρεις πιθανοί πατέρες παρουσιάστηκαν σήμερα, και μάλιστα ταυτόχρονα στο νοσοκομείο του Παλέρμο, στη Σικελία, προκειμένου να διεκδικήσουν την πατρότητα ενός παιδιού που μόλις είχε γεννήσει μία νεαρή γυναίκα!

Η διαμάχη τους ήταν τόσο έντονη που χρειάσθηκε η επέμβαση την καραμπινιέρων για να αποφευχθούν τα χειρότερα, μεταδίδει το πρακτορείο Ansa.

Οι τρεις νεαροί, όλοι τους της ίδιας ηλικίας 24 ετών, είχαν δεσμό με την συνομήλικη τους κοπέλα και ο καθένας τους πίστευε πως εκείνος ήταν ο πατέρας του παιδιού.

Όταν εκλήθησαν οι καραμπινιέροι στο νοσοκομείο του Οσπεντάλε Τσίβικο, το μόνο που κατάφεραν ήταν να χωρίσουν τους τρεις διεκδικητές, δίχως ωστόσο να κατορθώσουν να διαπιστώσουν κάποιο άλλο στοιχείο για την πηγή της διαφωνίας τους.

Η μητέρα εν τέλει πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, με το βρέφος ανά χείρας και έναν από τους δύο διεκδικητές, δηλώνοντας «αυτός είναι ο πραγματικός πατέρας». Οι άλλοι δύο επίδοξοι γονείς δεν είχαν άλλο τίποτε να κάνουν, και αφού αντάλλαξαν μία ματιά ο ένας με τον άλλο, έφυγαν με κατεβασμένα τα κεφάλια.