Το πιο άσχημο χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι αυτό στο Μόντρεαλ (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 08:41

Το πιο άσχημο χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι αυτό στο Μόντρεαλ (εικόνες)


Φέτος τα Χριστούγεννα, η μεγαλύτερη φιλοδοξία των κατοίκων της πόλης του Μόντρεαλ στον Καναδά ήταν να στολίσουν ένα δέντρο μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο ακόμη κι από αυτό του Ροκφέλερ στην Νέα Υόρκη. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν…

Τις τελευταίες μέρες το δέντρο που βρίσκεται σε κεντρική πλατεία του Μόντρεαλ έχει γίνει viral, όχι όμως επειδή είναι εντυπωσιακό και τεράστιο… αλλά γιατί οι πολίτες του έχουν δώσει τον τίτλο ως του πιο… «άσχημου» χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Και μπορεί το δέντρο να είναι όντως πανύψηλο, ξεπερνώντας τα 2 μέτρα, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη διαφορά μεταξύ αυτού και του δέντρου στο Ροκφέλερ.

Με το διάσημο δέντρο του Ροκφέλερ να είναι στολισμένο με χιλιάδες λαμπάκια και ένα εντυπωσιακό αστέρι στην κορυφή, οι αρμόδιοι στην πόλη του Καναδά περιορίστηκαν στο να στολίσουν το δικό τους δέντρο μόνο με … αυτοκόλλητα και μερικά λαμπάκια.

Όπως ήταν φυσικό, οι περισσότεροι κάτοικοι ανέβασαν το δέντρο στα social media γράφοντας από κάτω κυρίως αρνητικά σχόλια… με τους περισσότερους να συμφωνούν πως είναι το πιο άσχημο δέντρο που έχουν δει ποτέ.

«Τουλάχιστον είναι ψηλό», ήταν το σχόλιο ενός Καναδού, προσπαθώντας να «σώσει» την κατάσταση.

Το δέντρο στο Ροκφέλερ

Το δέντρο στο Μόντρεαλ