Μαύρη νύχτα στην Πάτρα - Ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 10:30

Μαύρη νύχτα στην Πάτρα - Ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα

Το απόλυτο χάος επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης στην Πάτρα, με αφορμή τον εορτασμό της 43ης επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Μετά το τέλος της πορείας που έγινε οι αναρχικοί άνοιξαν πόλεμο με τις αστυνομικές δυνάμεις, ρίχνοντας πέτρες και μολότοφ με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές. Επίσης, έκαναν επίθεση σε περαστικούς, που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο.

Χαρακτηριστικές είναι οι παρακάτω φωτογραφίες που απεικονίζουν ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, να έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Μαύρη νύχτα στην Πάτρα - Ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα (pics) Μαύρη νύχτα στην Πάτρα - Ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα (pics) Μαύρη νύχτα στην Πάτρα - Ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα (pics) Μαύρη νύχτα στην Πάτρα - Ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα (pics) Μαύρη νύχτα στην Πάτρα - Ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα (pics) Μαύρη νύχτα στην Πάτρα - Ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα (pics) Μαύρη νύχτα στην Πάτρα - Ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα (pics)

Το αυτοκίνητο, δεν ήταν το μόνο που "έπεσε" στην μανία των αναρχικών. Ομάδα αντεξουσιαστών έσπασε τζαμαρίες καταστημάτων, έβαλε φωτιά στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο της οδού Κανακάρη, λεηλάτησε υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς και της Εθνικής, καθώς και κάδους απορριμάτων.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Μαύρη νύχτα στην Πάτρα - Ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα (pics) Μαύρη νύχτα στην Πάτρα - Ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα (pics) Μαύρη νύχτα στην Πάτρα - Ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα (pics) Μαύρη νύχτα στην Πάτρα - Ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα (pics) Μαύρη νύχτα στην Πάτρα - Ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα (pics)

Στον Εισαγγελέα οι συλληφθέντες

40 προσαγωγές έγιναν χθες βράδυ, μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν κατά την πορεία για την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Κατά τη διάρκεια της νύχτας 11 από τις προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στις 11 το πρωί στον Εισαγγελέα.

Όπως ανακοινώνει η Λαϊκή Ενότητα Αχαΐας «χθες έγιναν περίπου 30 προσαγωγές μεταξύ αυτών και 3 συντρόφων μας σε σημεία που δεν είχαν καμία σχέση με τις εντάσεις που ακολούθησαν την πορεία του Πολυτεχνείου στην Πάτρα. Πολύ αργά το βράδυ, 11 από αυτές τις προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις, με μεταξύ αυτών o σύντροφος και μέλος της ΛΑΕ. Καλούνται σήμερα. στις 11 π.μ. τα μέλη της ΛΑΕ αλλά και οι δημοκρατικοί πολίτες της Πάτρας στα δικαστήρια της Πάτρας για να απαιτήσουμε την απελευθέρωση των συλληφθέντων».




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250