Εφιάλτης για ζευγάρι στη Λαμία - Τους επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο και βίασαν την κοπέλα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 12:31

Εφιάλτης για ζευγάρι στη Λαμία - Τους επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο και βίασαν την κοπέλα

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα ζευγάρι μέσα σε αυτοκίνητο σε ερημική τοποθεσία. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν όλα έγιναν γύρω στις 9 χθες το βράδυ σε ερημική τοποθεσία στη δυτική Φθιώτιδα.

Ένας 45χρονος Λαμιώτης πήγε σε χωριό της δυτικής Φθιώτιδας και πήρε μια φίλη του για να πάνε μια βόλτα. Το ζευγάρι πήγε με το αυτοκίνητο, τύπου βαν, σε ερημική τοποθεσία σε ένα χωματόδρομο σε χωράφια ανάμεσα στη Μεσοποταμία και το Καστρί.

Μετά από 20 λεπτά περίπου, κι ενώ το ζευγάρι βρισκόταν στο πίσω μέρος του βαν, ο 45χρονος άκουσε ένα χτύπημα στην πόρτα. Ανοίγοντας την πλαϊνή πόρτα από το βαν βρέθηκε μπροστά σε τρεις άνδρες με καλυμμένα πρόσωπα, ο ένας εκ των οποίων τον απειλούσε με μαχαίρι.

Οι δύο προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον 45χρονο Λαμιώτη, αλλά εκείνος κατάφερε να ξεφύγει και να εξαφανιστεί μέσα στο σκοτάδι. Οι τρεις άγνωστοι πήραν την κοπέλα από το αυτοκίνητο και πήγαν πιο πέρα όπου ο ένας από αυτούς την βίασε, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η νεαρή γυναίκα στους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια την παράτησαν εκεί και έφυγαν. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του ζευγαριού πρόκειται για αλλοδαπούς, χωρίς όμως να μπορούν να προσδιορίσουν ποιας υπηκοότητας.

πηγή: newsbeast




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ