Η πιο θλιμμένη πολική αρκούδα του κόσμου θα ελευθερωθεί (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016 08:31

Η πιο θλιμμένη πολική αρκούδα του κόσμου θα ελευθερωθεί (εικόνες)

 

Είναι κλεισμένη σε ένα γυάλινο χώρο χωρίς να μπορεί να την δει ο ήλιος .Η 3χρονη Pizza είναι μία πολική αρκούδα που είναι φυλακισμένη στο εμπορικό κέντρο Grandview, στο νότιο τμήμα της κινέζικης πόλης Guangzhoo.

Ένα βίντεο που την έδειχνε εγκλωβισμένη σε ένα μικρό γυάλινο χώρο περιτριγυρισμένο από τουρίστες που έβγαζαν selfies, ήταν αρκετό για να τη χαρακτηρίσει ως «την πιο θλιμμένη πολική αρκούδα στον κόσμο» προκαλώντας παράλληλα παγκόσμια οργή για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης.

Εικόνες όπως αυτές που έδειχναν την Pizza να χτυπά το κορμί και τις πατούσες της στους μεταλλικούς τοίχους και άλλες που την έδειχναν να είναι κουλουριασμένη με το στόμα της να τρέμει, πάγωσαν τις καρδιές των απανταχού φιλόζωων, οι οποίοι και αντέδρασαν.

Αφίσες τοιχοκολλήθηκαν σε ολόκληρο το εμπορικό κέντρο όπου βρίσκεται το ενυδρείο, με πολλές φιλοζωικές οργανώσεις .

Ο αγώνας τους φαίνεται ότι δικαιώθηκε, μόνο προσωρινά, αφού οι υπεύθυνοι αποφάσισαν τη μεταφορά της Pizza στο πάρκο ωκεανού, όπου γεννήθηκε. Δεν παρέλειψαν ωστόσο να επισημάνουν ότι πρόκειται για μία προσωρινή ενέργεια έως ότου ανακαινισθεί το ενυδρείο, όπου και αναμένεται να επιστρέψει.