Περίεργη δηλητηρίαση του Αφγανού που σκότωσε τον Καντάρη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Αυγούστου 2012 01:23

Περίεργη δηλητηρίαση του Αφγανού που σκότωσε τον Καντάρη

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε απο τις φυλακές Τρικάλων ο Αφγανός που κρατείται για τη δολοφονία του Μ. Κανταρη στον Αγιο Παντελεήμονα. Στην Παθολογική κλινική του Γενικού νοσοκομείου Τρικάλων, μεταφέρθηκε ο Αφγανός, που δολοφόνησε τον 44χρονο Μανώλη Καντάρη πριν από δύο χρόνια λίγο πριν αυτός πάει την σύζυγό του στο μαιευτήριο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κρατούμενος, εξαρτημένος απο το αλκοόλ, έβαλε οινόπνευμα σε καρπούζι το οποίο στη συνέχεια έφαγε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου.

Παρ' όλα αυτά, έχει διαταχθεί έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες της δηλητηρίασης του κρατουμένου, καθώς, όπως αναφέρουν συγκρατούμενοί του, ο Αφγανός δεν αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού κι εκφράζονται φόβοι οτι πρόκειται για πράξη αντεκδίκησης.

Ο Αφγανός βρίσκεται στις φυλακές Τρικάλων, για την δολοφονία του άτυχου πατέρα, Μανώλη Καντάρη, μαζί με έναν ομοεθνή του στις 10 Μαΐου 2010 στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου.

Οι δράστες αφού εντόπισαν το θύμα τους τον πλησίασαν να του παρουν την καμερα που αυτός κρατούσε στο χέρι του. Ωστόσο αυτός αντιστάθηκε και αυτοί του επιτέθηκαν και τον δολοφόνησαν. Στην συνέχεια την πούλησαν στο Μοναστηράκι για 120 ευρώ.