Εκτός Κ.Ο. της ΝΔ ο Ν.Νικολόπουλος - Τι έγραψε στο twitter

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2012 15:20

Εκτός Κ.Ο. της ΝΔ ο Ν.Νικολόπουλος - Τι έγραψε στο twitter

Μαξίμου: Από την ημέρα της παραίτησής του από υφυπουργός επιδιώκει συστηματικά και προκλητικά την διαγραφή του
- Παραπέμπεται και στο πειθαρχικό της ΝΔ με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής
- Το μοιραίο tweet που άνοιξε την πόρτα της εξόδου για τον βουλευτή

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται ότι ήταν ένα σχόλιο του Νίκου Νικολόπουλου στο twitter και λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι ανακοινώθηκε επίσημα ότι τίθεται εκτός Κ.Ο. της ΝΔ.

Ο Πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Βουλής και του ανακοίνωσε ότι ο βουλευτής Αχαϊας, Νίκος Νικολόπουλος τίθεται εκτός Κ.Ο. της ΝΔ. Επίσης παραπέμπεται στο πειθαρχικό του κόμματος με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής.

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου έλεγαν χαρακτηριστικά:

"Ο κ.Νικολόπουλος από την ημέρα της παραίτησής του από υφυπουργός Εργασίας με συστηματικό και προκλητικό τρόπο επιδιώκει την διαγραφή του για άγνωστους προς εμάς λόγους."

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΝΔ

«Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον Βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο.
Παράλληλα, με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ν.Δ. Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην Επιτροπή τον Βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας».

Νωρίτερα ο κ. Νικολόπουλος είχε γράψει στο twitter: