Τουίταρε φωτογραφία ετοιμοθάνατου άντρα χωρίς να τον βοηθήσει

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2012 13:28

Τουίταρε φωτογραφία ετοιμοθάνατου άντρα χωρίς να τον βοηθήσει

Ο 17χρονος Ίκραμ Τσάουντμπαρι γυρίζοντας από νυχτερινή έξοδο βρήκε στις δυο τα ξημερώματα, σε κεντρικό δρόμο του Εδιμβούργου, τον 40άρη Κρέγκ Γουίλιαμς να κείτεται αναίσθητος στην λωρίδα των λεωφορείων. Αντί, λοιπόν, να τον βοηθήσει ή να καλέσει την αστυνομία, ο νεαρός άντρας απλώς τουίταρε την φωτογραφία του γράφοντας: « Ένας τύπος ξαπλωμένος μπροστά από το Ocean Terminal».

Όσοι είδαν τη φωτογραφία τον ρώτησαν γιατί δεν πάει να τον βοηθήσει με τον Ίκραν να τους απαντά: «Και αν είναι μεθυσμένος; Και πάω κοντά του και δοκιμάσει να μου κάνει κάτι περίεργο;».

Ένας από τους followers έστειλε την φωτογραφία στην αστυνομία, η οποία έφτασε δέκα λεπτά μετά για να ανακαλύψει τον Κρέγκ Γουίλιαμς ετοιμοθάνατο.

Σύμφωνα με την προκαρακτική εξέταση ο Γουίλιαμς είχε χτυπηθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο που τον τραυμάτισε και τον παράτησε στην μέση του δρόμου, μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε μερικές ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με την «Daily Record» o Ίκραμ έχει διαγράψει τόσο την φωτογραφία όσο και τον λoγαριασμό του στο twitter. Ενώ δεν είναι ακόμη σαφές τι είδους κατηγορίες θα του απαγγελθούν.

Πηγή: protothema.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250