1067 Άνθρωποι έκαναν κάτι μοναδικό στη Κομοτηνή!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016 08:38

1067 Άνθρωποι έκαναν κάτι μοναδικό στη Κομοτηνή!


Ένα πολύ δυνατό μήνυμα για την αναπηρια έστειλαν σήμερα στην Κομοτηνή 1.067 μοναδικοί άνθρωποι με το wheeling2help, μια ποδηλατάδα διαφορετική από τις άλλες. Ο σκοπός ιερός. Να συγκεντρωθούν χρήματα για να αγοραστούν 100 αμαξίδια για παιδιά με αναπηρία σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα.

 Το Πανθρακικό Εθνικό Στάδιο γέμισε από χίλιους και πλέον εθελοντές, οι οποίοι, όλοι μαζί, με το σώμα τους, σχημάτισαν ένα τεράστιο αναπηρικό αμαξίδιο! Ένα αμαξίδιο καρδιάς με ένα και μόνο μήνυμα να το συντροφεύει: Μήνυμα πρόσβασης στη ζωή για όλους!

Εμπνευστές του όλου εγχειρήματος είναι ένα ζευγάρι νέων παιδιών, ο Έλπις Χρυσοβέργης και η Δώρα Μπίτση. Πιστεύουν ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στη ζωή από το να συνδυάζεις τον αθλητισμό, τα ταξίδια και τον εθελοντισμό. Μ' αυτό το σκεπτικό γεννήθηκε και το wheeling2help (ποδηλατώ για να βοηθήσω) και ανάμεσα στις άλλες δράσεις που έχουν πραγματοποιήσει, έρχεται να προστεθεί και η συγκεκριμένη.


Στις 7 του Σεπτέμβρη, ημέρα έναρξης των Παραολυμπιακών αγώνων στη Βραζιλία, οι ποδηλάτες της αλληλεγγύης ξανανέβηκαν στη σέλα για ένα ακόμη υπέροχο ταξίδι με ένα μοναδικό σκοπό.

Ακολουθώντας τη διαδρομή, Κωνσταντινούπολη – Ηράκλειο Κρήτης, διασχίζοντας 1,700 χμ και 20 ελληνικές πόλεις σε 32 ημέρες, στόχο έχουν αυτή τη φορά να συγκεντρώσουν 19,000 ευρώ για την αγορά 100 αναπηρικών αμαξιδίων.

«Το wheeling2help έχει εξελιχθεί σε ένα τεράστιο κίνημα αγάπης και αλληλεγγύης και σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας!» τονίζει ο εμπνευστής Έλπις Χρυσοβέργης.