Ελεύθερος ο φαντάρος με το πορνογραφικό υλικό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012 09:17

Ελεύθερος ο φαντάρος με το πορνογραφικό υλικό

Κατέθεσε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τέτοια «θεάματα»Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, σήμερα, ο 23χρονος φαντάρος από το Ηράκλειο, ο οποίος συνελήφθη πριν μερικά 24ωρα για κατοχή και διακίνηση πορνογραφικού υλικού.

Όπως ανέφερε ο 23χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος απολογήθηκε στον 1ο ανακριτή, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του Χαράλαμπο Σφακιανάκη, ο ίδιος είχε κατεβάσει ένα πρόγραμμα, το οποίο κατέβαζε μόνο του υλικό παιδικής πορνογραφίας και κατόπιν το έθετε στη διάθεση άλλων χρηστών που χρησιμοποιούν το ίδιο πρόγραμμα, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Ο νεαρός αρνήθηκε ότι ο ίδιος προωθούσε το υλικό, το οποίο βρέθηκε στον υπολογιστή του. Ωστόσο διαβεβαίωσε πως ούτε σχέση με κανένα κύκλωμα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας έχει, ούτε κανένα ενδιαφέρον για τέτοιου είδους «θεάματα».

Ο 23χρονος φαντάρος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, σύμφωνα με τους οποίους θα πρέπει να εμφανίζεται μία φορά κάθε 15 ημέρες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και του επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ.