Ληστεία σε διαμέρισμα γεμάτο ναρκωτικά και πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012 00:19

Ληστεία σε διαμέρισμα γεμάτο ναρκωτικά και πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας

Οι δύο νεαροί εισέβαλαν στο διαμέρισμα που βρίσεκται στη συμβολή των οδών Κουμαριανού και Πλαπούτα στην Αθήνα στις 22:10 από ένα ανοιχτό παράθυρο.

Στο διαμέρισμα διέμεναν δύο αδέρφια 57 και 44 ετών οι οποίοι όπως φαίνεται έκαναν εμπόριο ναρκωτικών. Με την απειλή όπλου οι δύο νεαροί αφαίρεσαν δέκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη. Τα δύο αδέρφια, ενοικοι της πολυκατοικίας άρχισαν να καταδιώκουν τους ληστές μέχρι που ένας, ο οποίος φορούσε κουκούλα, πυροβόλησε δύο φορές κατά αυτών, χωρίς ωστόσο να τους πετύχει. Προκειμένου να διαφύγουν όμως εγκατέλειψαν στο δρόμο τις δέκα συσκευασίες με την ακατέργαστη κάνναβη τις οποίες είχαν αφαιρέσει από το διαμέρισμα και είχαν τοποθετήσει μέσα σε κουβέρτα για να τιςμεταφέρουν πιο εύκολα.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 10.410γρ. ακατέργαστης κάνναβης, ένα πιστόλι με ενσωματωμένο γεμιστήρακι ένα κινητό τηλέφωνο.Οι δύο ένοικοι συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν τη Δευτέρα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας των δυο αγνώστων διαφυγόντων δραστών συνεχίζεται.