Ζευγάρι ομοφυλοφίλων ξυλοκοπήθηκε μέχρι αναισθησίας στη Μύκονο (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2016 09:23

Ζευγάρι ομοφυλοφίλων ξυλοκοπήθηκε μέχρι αναισθησίας στη Μύκονο (εικόνες)

Ένα ζευγάρι παντρεμένων ομοφυλόφιλων, με τα ψευδώνυμα Tristan και Vestal καταγγέλλει ότι ενώ βρισκόταν σε οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο δέχτηκε βίαιη ομοφοβική επίθεση.

 

 

Το ζευγάρι επέστρεφε από ένα διάσημο γκέι μπαρ όταν δέχτηκε επίθεση με κλωτσιές και χτυπήματα ώσπου έπεσε αναίσθητο στο έδαφος. Και οι δύο ισχυρίζονται ότι δέχτηκαν επίθεση επειδή είναι γκέι.


Το ζευγάρι μίλησε στην βρετανική εφημερίδα Standard για την απίστευτη ιστορία τους. Ο 42χρονος Tristan δήλωσε: «Θυμάμαι να περπατάω σε μια ανηφόρα και να ψάχνω τον Vestal που δεν βρισκόταν πια μαζί μου. Εβλεπα ότι μιλούσε με κάποιον άγνωστο και λογομαχούσαν. Του είπα Vestal πρέπει να φύγουμε και συμφώνησε. Είναι το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι. Όταν ξύπνησα το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει και δύο από τα μπροστινά μου δόντια μου έλειπαν. Φώναξα τον Vestal ο οποίος βρισκόταν επίσης αναίσθητος. Βρήκε τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο».


Οι δύο άνδρες βρίσκονται ακόμη σε κατάσταση σοκ παρότι επέστρεψαν στο νότιο Λονδίνο για να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους.
«Είμαστε πεπεισμένοι ότι πρόκειται για ομοφοβική επίθεση γιατί δεν  μπορεί να είναι κάτι άλλο. Οσοι γνωρίζουν τον Vestal ξέρουν ότι είναι ο πιο φιλικός και μη απειλητικός άνθρωπος στον κόσμο».
Η επίθεση έγινε το βράδυ της 19ης Ιουλίου, δύο ημέρες μετά την άφιξη του ζευγαριού στη Μύκονο με τους συγγενείς τους. Φίλοι του ζευγαριού ξεκίνησαν καμπάνια με τον κωδικό GoFundMe page ώστε να τον βοηθήσουν να ξαναφτιάξει το χαμόγελό του αφού χρειάζεται 6.600 λίρες.

 



00 inkefalonia general ad 300X250