Ποδοσφαιριστής απο την Ζάκυνθο που πάσχει από λεμφοβλαστική λευχαιμία, έκανε έκκληση για βοήθεια

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016 14:42

Ποδοσφαιριστής απο την Ζάκυνθο που πάσχει από λεμφοβλαστική λευχαιμία, έκανε έκκληση για βοήθεια

Από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία πάσχει τους τελευταίους μήνες, όπως έχει διαγνωστεί, ο ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου, Λεωνίδας Κουτσούκης. Ο παίκτης των νησιωτών χρειάζεται επέμβαση και πρέπει να μεταφερθεί στις ΗΠΑ και στη Βοστώνη για να χειρουργηθεί.

Όμως, οικονομικά δεν μπορούν να τον βοηθήσουν οι δικοί του άνθρωποι, γι' αυτό και έκανε έκκληση στους πάντες να βοηθήσουν όσο μπορούν, ώστε να καταφέρει να βγει νικητής από αυτόν τον αγώνα και να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά του και στο ποδόσφαιρο που αγαπά.

Αναλυτικά το κείμενο του Λεωνίδα Κουτσούκη

Με λένε Λεωνίδα Κουτσουκη και είμαι 21 ετών. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και τα 2 τελευταία χρόνια αγωνίζομαι για την ομάδα της Ζακύνθου.... Δυστυχώς εδώ και κάποιους μήνες έχω διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστικη λευχαιμία. Πρέπει να μεταφερθώ σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη για μεταμόσχευση μυελού των οστών εκεί όπου θα έχω τη δυνατότητα να θεραπευτώ...

Η οικονομική δύναμη της οικογένειάς μου δεν επαρκεί για τη νοσηλεία μου γι' αυτό σας ζητώ να μου προσφέρετε ότι μπορείτε ώστε να παλέψω για να κερδίσω το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό μου αγώνα αυτόν της διάσωσης της ίδιας μου της ζωής. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...!!!

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 345/557171-55 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR9101103450000034555717155 ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA

gazzeta.gr