Απίστευτη κτηνωδία: Έδεσαν μπουκάλι με τσιμέντο σε καρέτα-καρέτα για να πεθάνει αργά

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2016 10:15

Απίστευτη κτηνωδία: Έδεσαν μπουκάλι με τσιμέντο σε καρέτα-καρέτα για να πεθάνει αργά

«Η σκέψη και η εκτέλεση μιας τέτοιας πράξης, δε μπορεί παρά να απορρέει από ένα διεστραμμένο ον», αναφέρει ο Σύλλογο Προστασία Άγριας Ζωής Νάξου, που βρήκε το άτυχο ζώο.

 

Δεν έχει όρια ο σαδισμός του άγνωστου δράστη, ο οποίος σκότωσε μία καρέτα-καρέτα στη Νάξο δένοντας στο πόδι της ένα μπουκάλι γεμάτο με «τσιμέντο», προκειμένου το ανυπεράσπιστο ζώο να πεθάνει αργά και βασανιστικά.

Η χελώνα, σύμφωνα με τον Σύλλογο Προστασία Άγριας Ζωής Νάξου, βρέθηκε νεκρή στη παραλία της Λαγκούνας (απέναντι από το αεροδρόμιο) το απόγευμα της Τρίτης 5 Ιουλίου. Στο πίσω πόδι του ερπετού είχαν δέσει ένα πλαστικό μπουκάλι γεμάτο τσιμέντο, ενώ ο σύλλογος δημοσίευσε τις σοκαριστικές φωτογραφίες με σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει αυτό το σπάνιο είδος χελώνας.

Συγκλονισμένα τα μέλη του Συλλόγου ανέφεραν στη σελίδα τους στο Facebook ότι: «Η σκέψη και η εκτέλεση μιας τέτοιας πράξης, δε μπορεί παρά να απορρέει από ένα διεστραμμένο ον, που πιθανόν να θεωρεί τον εαυτό του άνθρωπο. “Άνθρωποι” με τέτοια δράση είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι για κάθε ανυπεράσπιστο πλάσμα και όχι μόνο για κάποια χελώνα που βρέθηκε στη πορεία τους».

 protothema.grΦόρτωση…

Φόρτωση…