Μητέρα 15χρονης: Να βρεθεί αυτός που ήθελε να σκοτώσει το παιδί μου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012 23:04

Μητέρα 15χρονης: Να βρεθεί αυτός που ήθελε να σκοτώσει το παιδί μου

Η μητέρα της 15χρονης που δηλώνει σίγουρη, ότι το παιδί της δέχθηκε επίθεση, απευθύνει δραματική έκκληση μιλώντας στον ALPHA και καλεί όποιον γνωρίζει κάτι για τις συνθήκες του τραυματισμού της κόρης της, να ενημερώσει τις αρχές.

Η μητέρα της είναι σοκαρισμένη ενώ δηλώνει πως η κόρη της κακοποιήθηκε και μάλιστα βάναυσα και πως ο δράστης είχε σκοπό να την σκοτώσει. Ισχυρίστηκε μάλιστα πως είδε έναν μυστηριώδη στην περιοχή λίγο μετά τον τραυματισμό του παιδιού της.

"Θέλω... τον παρακαλώ... να πάει να το πει. Να δώσει μία περιγραφή. Να τον βρουν! Να πληρώσει για ότι έκανε στο παιδί μου, μπορεί να το κάνει και σε άλλο παιδί, μπορεί να το έχει ήδη κάνει", λέει χαρακτηριστικά στην κάμερα του ALPHA.

Η γυναίκα ζητά να βρεθεί αυτός που χτύπησε το παιδί της, αυτός που όπως λέει ήθελε να το σκοτώσει.

"Να μάθω και εγώ γιατί, γιατί τόση κακία, γιατί τόσο μένος. Το παιδί μου δεν έπεσε από βράχια όπως θέλουν να λένε. Το βρήκα εγώ, ξέρω σε τι κατάσταση το βρήκα. Βιαιοπράγησε επάνω του... δεν ξέρω μέχρι ποιου σημείου και αν ολοκλήρωσε... Ξέρω όμως ότι το χτύπησε με τόση μανία που ήθελε να το σκοτώσει", λέει χαρακτηριστικά.

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της 15χρονης

Επιδείνωση εμφάνισε σήμερα το πρωί η κατάσταση της 15χρονης, που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε παραλία της Πάρου. Η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού επιδεινώθηκε, εξαιτίας του εγκεφαλικού οιδήματος για το οποίο χειρουργήθηκε για δεύτερη φορά από τους νευροχειρουργούς του Αττικού νοσοκομείου.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και οι ιατροί δηλώνουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Η 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου σε καταστολή, μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και υποστήριξη των υπολοίπων λειτουργιών με μηχανικά μέσα.

Πηγή: news247.gr

 




00 inkefalonia general ad 300X250