Κλείδωσαν τουρίστες μέσα σε σπήλαιο

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012 19:30

Κλείδωσαν τουρίστες μέσα σε σπήλαιο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Σπήλαιο του Περάματος στα Γιάννενα. Όπως κάθε ημέρα, εν μέσω τουριστικής περιόδου, στο σπήλαιο έφτασαν γκρουπ τουριστών για να ξεναγηθούν. Μερικοί εξ αυτών όμως, βρέθηκαν λίγο μετά το τέλος της περιήγησης... κλειδωμένοι στο σπήλαιο.Όπως αναφέρει το firmani.gr, οι «άτυχοι» τουρίστες απολάμβαναν την ξενάγησή τους, την ώρα που οι ξεναγοί είδαν τα ρολόγια τους να δείχνουν την ώρα που ολοκληρώνεται η βάρδια τους. Αποτέλεσμα ήταν να κλειδώσουν και να κατευθυνθούν στα σπίτια τους για τη μεσημεριανή τους... σιέστα, αφήνοντας μέσα στο σπήλαιο τους δύο τουρίστες!

Καθώς η ώρα περνούσε, συγγενείς των τουριστών άρχισαν να ανησυχήσουν και ειδοποίησαν τις τοπικές αρχές, οι οποίες διαπίστωσαν ότι τα δύο άτομα είχαν μείνει κλειδωμένα μέσα στο σπήλαιο και έσπευσαν να τους απεγκλωβίσουν.

Μετά το τραγελαφικό περιστατικό, ο δήμος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία παρουσιάζεται μία εντελώς διαφορετική εκδοχή του συμβάντος, ενώ κάνει λόγο για αρνητικά δημοσιεύματα, τα οποία έχουν σκοπό να αποκλειστικά τη δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου:

«'Χθες, στις έξι περίπου το απόγευμα, δύο άτομα, παραβιάζοντας την είσοδο του Σπηλαίου, το οποίο είχε κλείσει από τις πέντε, εισήλθαν στο εσωτερικό του. Μετά την παραβίαση η εξωτερική πόρτα έκλεισε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν για δέκα λεπτά περίπου. Ξεναγός που ενημερώθηκε για το συμβάν, επέστρεψε, ξεκλείδωσε και έτσι μέσα σε λίγα λεπτά εξήλθαν οι δύο τουρίστες που θέλησαν με αυτό τον τρόπο να δουν το Σπήλαιο».