Τραγωδία στην Αττική Οδό: Kάηκε ζωντανός σε Porsche ο εκδότης Μαυρίκος

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016 19:35

Τραγωδία στην Αττική Οδό: Kάηκε ζωντανός σε Porsche ο εκδότης Μαυρίκος

Ενα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, μετά το τροχαίο στην Αττική Οδό, που είχε ως αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ένας άνδρας.


Το πτώμα του είναι αδύνατο να ταυτοποιηθεί χωρίς τους απαραίτητους εργαστηριακούς ελάγχους, αλλά από τα στοιχεία της Porsche Cayenne που ανεφλέγη, η Αστυνομία οδηγήθηκε στη σύζυγο του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολις» Παναγιώτη Μαυρίκου.

Σε επικοινωνία μαζί της, εκείνη είπε πως το αυτοκίνητο το είχε πάρει ο σύζυγός της. Κατά ορισμένες πληροφορίες η σύζυγος του εκδότη που πήγε στο ΚΑΤ για την ταυτοποίηση του θύματος, αναγνώρισε κάποια κοσμήματα -πιθανότατα ρολόι- που είχε ο Π.Μαυρίκος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ κινείτο στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ύψος της Μεταμόρφωσης. Το οχημα φέρεται να προσέκρουσε στο στηθαίο και ο οδηγός να εγκλωβίστηκε.

Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιο αξιωματικό, στο βίντεο από την κάμερα της Αττικής Οδού φαίνεται ότι το πολυτελές τζιπ σύρεται γύρω στα 2 μέτρα στο στηθαίο που χωρίζει το δρόμο από τις ράγες του προαστιακού, σταματάει στην άκρη του δρόμου, στην αριστερή πλευρά του ρεύματος κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, και αμέσως τυλίγεται στις φλόγες ταχύτατα.

Σύμφωνα με μία μαρτυρία στους άνδρες της Τροχαίας, οι οποίοι έφτασαν πρώτοι στο σημείο, το όχημα πήρε φωτιά εν κινήσει και στη συνέχεια σταμάτησε αριστερά όπου ακούμπησε στο στηθαίο, με αποτέλεσμα, πιθανότατα, να εγκλωβιστεί ο οδηγός και να βρει τραγικό θάνατο. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, το οποίο έσβησε τη φωτιά, αλλά το όχημα, ήδη, είχε σχεδόν καταστραφεί και ο οδηγός είχε απανθρακωθεί.

Το όχημα εξετάζεται από συνεργείο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, προκειμένου να εξακριβωθεί τι προκάλεσε την πυρκαγιά και εάν πρόκειται για δολιοφθορά ή άλλη αιτία, ενώ την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.

thetoc.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ