Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016 10:57

Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας

Αναρρώνει ο Κώστας Κόκλας μετά την χθεσινή εξαιρετικά επικίνδυνη περιπέτεια υγείας του.

 

Σε πρωινή συνομιλία που είχα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του, είπαν ότι είναι ήδη πολύ καλύτερα και ότι είναι πολύ πιθανό την Τετάρτη να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Απ’την ώρα που έφτασε στον Άγιο Παύλο της Θεσσαλονίκης μέχρι και τώρα είναι πλάι του οι συνάδελφοί του από τους «Γαμπρούς για πούλημα»: δεν θέλησαν να τον αφήσουν και έκαναν «βάρδιες» από ότι έμαθα εκ περιτροπής. 

Ο ίδιος βρίσκεται μεν στην εντατική, αλλά οι καλοί συνάδελφοι και φίλοι του, ήθελαν να μην λείψουν στιγμή από το πλάι του, φανερά αγχωμένοι και στεναχωρημένοι με το γεγονός.

Όλα βαίνουν καλώς λοιπόν για τον δημοφιλή, γλυκύτατο ηθοποιό και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση…Από κει και πέρα όμως έχει δημιουργηθεί ένα «θρίλερ» γύρω απ’ το ισχαιμικό που υπέστη, το οποίο είναι το δίχως άλλο αχαρακτήριστο.

Ο Κόκλας δεν το έπαθε επί σκηνής ενώ έπαιζε, ούτε τρομοκρατήθηκαν οι θεατές, ούτε πάγωσε το θέατρο. Είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση, πήγε στα καμαρίνια όπου ένιωσε έντονη αδιαθεσία, ακολούθησε εφύδρωση και πόνοι στο στήθος και αποφασίστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στον Άγιο Παύλο με ασθενοφόρο, όπου και τον ανέλαβαν οι γιατροί για να ακολουθήσει το «μπαλονάκι» και να βρει και πάλι τις αισθήσεις του.

Όσοι τον ζουν από κοντά λένε πως έπαθε υπερκόπωση μια κι είχε τις παραστάσεις του «Γαμπροί για πούλημα», τα γυρίσματα για τη σειρά «Συμμαθητές» αλλά και την ευθύνη για το Bar de Theatre Athens  της οδού Σπύρου Μήλιου, του οποίου είναι στο τιμόνι με τον Άλκι Κούρκουλο.

Πολλές ώρες… μαραθωνίου, ελάχιστη ξεκούραση, οδήγησαν τον ηθοποιό να ξεπεράσει τις δυνάμεις του κι έτσι προέκυψε η περιπέτεια αυτή που ευτυχώς έχει αίσιο τέλος…

Και πάλι περαστικά από καρδιάς.

enikos.gr




00 inkefalonia general ad 300X250