Πολύ κοντά στο τέλος ο Σουμάχερ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Μαΐου 2016 21:24

Πολύ κοντά στο τέλος ο Σουμάχερ

Aν και οι ειδήσεις για την κατάσταση της υγείας του φτάνουν με το σταγονόμετρο, ωστόσο φαίνεται ότι οι ελπίδες για ένα θαύμα που θα κρατήσει στη ζωή τον Μίκαελ Σουμάχερ εξανεμίζονται.

Τις τελευταίες ημέρες όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον πιλότο της F1 να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ένας από τους νευροχειρουργούς που παρακολουθεί τον πρωταθλητή της Formula 1 δήλωσε πριν λίγες ημέρες στην αμερικανική ιστοσελίδα newseveryday.com ότι "ο Σουμάχερ χρειάζεται πλέον ένα θαύμα για να κρατηθεί στη ζωή".

Την θλιβερή είδηση δημοσίευσαν ακόμα η ισπανική εφημερίδα Diario Sport, η ιταλική Corriere dello Sport και η βελγική La Derniere Heure. Μάλιστα, η ιταλική εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η υγεία του συνεχώς χειροτερεύει, ότι «Ο Σούμι έχει φτάσει από τα 75 στα 45 κιλά και κινδυνεύει να πεθάνει».

Αν και οι δυσάρεστες αυτές ειδήσεις βγήκαν στη δημοσιότητα στις 26 Απριλίου, δεν διαψέυτηκαν - τουλάχιστον ακόμα - από τη μάνατζέρ του, Ζαμπίνε Κεμ, όπως συνέβαινε συνήθως, γεγονός που προκαλεί ακόμα περισσότερη ανησυχία.

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 τραυματίστηκε στο κεφάλι ενώ έκανε σκι, το Δεκέμβριο του 2013. Βρισκόταν σε τεχνητό κώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην κατοικία του στην Ελβετία.

News.gr




00 inkefalonia general ad 300X250