Μέσα στην πιο ακριβή πτήση: Από τη Βομβάη στη Ν.Υόρκη σε σουίτα -38.000 δολάρια το εισιτήριο [εικόνες&βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Μαΐου 2016 17:56

Μέσα στην πιο ακριβή πτήση: Από τη Βομβάη στη Ν.Υόρκη σε σουίτα -38.000 δολάρια το εισιτήριο [εικόνες&βίντεο]

Το ταξίδι των ονείρων μας. Σε αυτό το αεροπλάνο ο αεροσυνοδός θα σε υποδεχτεί με λευκά γάντια και θα απολαύσεις μία αξέχαστη εμπειρία. 

 

Η εναέρια σουίτα σου θα έχει λουλούδια, υψηλής γαστρονομίας μενού με χρυσά μαχαιροπίρουνα και προσωπική τουαλέτα. Το κρεβάτι είναι στρωμένο με φροντίδα, παράλληλα βλέπεις τηλεόραση, ενώ το πρωινό έρχεται, χωρίς να σηκωθείς, σε δίσκο.
Για τους επισκέπτες σου, κατά τη διάρκεια της πτήσης, υπάρχει δερμάτινος κυκλικός καναπές, σαμπάνια και γλυκά. 

Δεν πρόκειται για σκηνή από κάποια ταινία, αλλά για τις νέες παροχές της Etihad Airways με τη μοναδική πριβέ καμπίνα αεροσκάφους με τρία δωμάτια. Η πτήση πετάει από Βομβάη μέσω Άμπου Ντάμπι για Νέα Υόρκη και μία θέση στην πολυτελή καμπίνα κοστίζει 38.000 δολάρια. 

Η καμπίνα ονομάζεται «The Residence» είναι η μοναδική πριβέ καμπίνα αεροσκάφους με τρία δωμάτια σε εμπορική πτήση και έκταση 125 τ.μ. 

Υπάρχει προσωπικός μπάτλερ, ο οποίος είναι alert καθ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού για πληροφορίες εντός και εκτός πτήσης. Οδηγός για τις μετακινήσεις απο και πρός το αεροδρόμιο και φυσικά αχθοφόρος. 

Η πολυτελή σουίτα περιλαμβάνεται στο 496 θέσεων Airbus A380 της Etihad, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο αεροσκάφος σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Οι εικόνες συναρπάζουν

iefimerida.gr