Οι πιο ερωτικοί Ολυμπιακοί Αγώνες; Μοίρασαν στους αθλητές 150 χιλιάδες προφυλακτικά!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012 08:48

Οι πιο ερωτικοί Ολυμπιακοί Αγώνες; Μοίρασαν στους αθλητές 150 χιλιάδες προφυλακτικά!

. Επιμέλεια: Ελίνα Δεβούρου Αν πιστεύετε πως σκοπεύουν να διαφυλάξουν την ενέργειά τους... μάλλον κάνετε λάθος! Όπως φαίνεται οι αθλητές των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων θα «προπονηθούν» περισσότερο εκτός, παρά εντός του στίβου. 150,000 προφυλακτικά – 15 για τον καθένα, είναι ήδη διαθέσιμα. 50 % περισσότερα απ' τους τελευταίους Ολυμπιακούς του Πεκίνου.

H περίοδος δε θα είναι απαιτητική μόνο για τους αθλητές, αλλά και για τη Durex, έτοιμη να συμπληρώσει τα αποθέματα εφ' όσον εξαντληθούν, αφού όπως αναφέρει και η Αμερικανίδα τερματοφύλακας Hope Solo, «Υπάρχει πολύ σεξ στους Ολυμπιακούς! Είδα αθλητές να κάνουν υπαίθριο σεξ και εγώ η ίδια, μπορεί να έχω «τρυπώσει» μια διασημότητα στο δωμάτιο μου στο Πεκίνο, αλλά αυτό δε θα το μάθει κανείς. Είναι το Ολυμπιακό μου μυστικό.»

Στις αρχές Ιουλίου, μια Αμερικανίδα αθλήτρια, περιέγραψε ανώνυμα το ξεφάντωμα μέχρι τελικής πτώσης και το ξέφρενο «ζευγάρωμα» των υπέρ-αθλητών κατά τη διάρκεια των αγώνων του Πεκίνου.
«Ένιωθα τρομερά ένοχη που απατούσα το φίλο μου, είπε στη New York Post. «Γιατί;», τη ρώτησε μια συναθλήτρια. «Όλοι το ίδιο έκαναν χθες βράδυ».

Ένα βιβλίο-εξομολόγηση που δημοσιεύθηκε φέτος, περιέγραφε ανώνυμα, τις εμπειρίες των αθλητών και έριξε φως στα μυστικά του Ολυμπιακού Χωριού.
Λέγεται πως οι αθλητές εισήγαγαν κρυφά, ναρκωτικά και μπουκάλια νερού γεμάτα αλκοόλ, στους χώρους του Ολυμπιακού Χωριού.

Ο συγγραφέας του βιβλίου συμπλήρωσε αναφερόμενος στα πάρτι και το σεξ: «Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο τύπος σου. Το Ολυμπιακό Χωριό μπορεί να ανταποκριθεί, και μάλιστα με τα καλύτερα».

«Σαν καθαρόαιμα άλογα, που έχουν πολύ καιρό να τρέξουν – οι αθλητές μετά τον αγώνα, πρέπει να εκτονώσουν την αστείρευτη ενέργειά τους». Όπως αναφέρεται και στο βιβλίο, οι αθλητές μένουν σε μια κλειστή κοινότητα, «ότι γίνεται στο Χωριό – μένει στο Χωριό».

Οι σεξουαλικές ορέξεις των αθλητών, φαίνεται να έχουν εκτοξευθεί αφού το 2008 στο Πεκίνο διατέθηκαν 100,000 προφυλακτικά, το 2000 στο Σύδνεϋ οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να παραγγείλουν 20,000 ακόμα, όταν τα 70,000 εξαντλήθηκαν, το 1992 στη Βαρκελώνη μοιράστηκαν 50,000 και το 1988 στη Σεούλ, μόλις 8,500.

Μια δυσάρεστη έκπληξη που ενδέχεται να ανατρέψει τα δεδομένα επιφύλασσε όμως για κάποιους η διοργανώτρια χώρα, αφού φέτος για πρώτη φορά, επιτρέπεται η παραμονή των συντρόφων των αθλητών, στο Ολυμπιακό Χωριό.

the insider




00 inkefalonia general ad 300X250