Γεροβασίλη: «Δεν υπάρχει παραίτηση Μουζάλα- Αποφασίζει ο Τσίπρας μετά τη Σύνοδο Κορυφής!»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 14:03

Γεροβασίλη: «Δεν υπάρχει παραίτηση Μουζάλα- Αποφασίζει ο Τσίπρας μετά τη Σύνοδο Κορυφής!»

Στο “φλέγον” ζήτημα του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, μεταθέτοντας τις όποιες αποφάσεις για μετά τη Σύνοδο Κορυφής.

Όπως είπε η κα Γεροβασίλη “υπήρξε συνάντηση του επικεφαλής των ΑΝΕΛ και ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τον πρωθυπουργό για το θέμα του κ. Μουζάλα, όπου δόθηκαν εξηγήσεις”.

“Ο αναπληρωτής υπουργός παραδέχθηκε δημόσια το σφάλμα του και ζήτησε συγγνώμη. Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση κατανοούν την ευαισθησία του κ. Καμμένου, των ΑΝΕΛ και του ελληνικού λαού για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ”, είπε η ίδια προσθέτοντας πως “η κυβέρνηση παραμένει σταθερή στην θέση της για την ονομασία της ΠΓΔΜ”.

Ωστόσο, όπως είπε “προέχει η αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης και η αυριανή Σύνοδος Κορυφής, οπότε οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από την κρισιμότατη Σύνοδο Κορυφής”.

Παράλληλα, η ίδια ανέφερε, πως “η κυβερνητική συνοχή δεν απειλείται”, ενώ ξεκαθάρισε πως παρά τη δύσκολη επικοινωνία με τον κ. Μουζάλα, που έχει πάει από νωρίς το πρωί στο εξωτερικό, δεν έχει τεθεί στη διάθεση του πρωθυπουργού η παραίτηση του υπουργού, παρά τα όσα ακούγονται.




00 inkefalonia general ad 300X250