«Άγιο» είχαν λεωφορείο και επιβάτες του ΚΤΕΛ Ζακύνθου δείτε τι τους απείλησε…

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 17:29

«Άγιο» είχαν λεωφορείο και επιβάτες του ΚΤΕΛ Ζακύνθου δείτε τι τους απείλησε…

Τον Άγιο Διονύσιο είχαν μαζί τους ο οδηγός και οι επιβάτες του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ζακύνθου όταν εκτελώντας το δρομολόγιο Αθήνα – Ζάκυνθος είδαν το παρμπρίζ του οχήματος να κάνει ρωγμές λες και κάτι το διαπέρασε σαν σφαίρα.

ktel1

Επρόκειτο, όπως, για μια τεράστια βίδα την οποία πάτησε διερχόμενο από την απέναντι λωρίδα ΙΧ αυτοκίνητο και εκσφενδονίστηκε με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπριζ του λεωφορείου και να τραυματίσει ευτυχώς ελαφρά επιβάτη που καθόταν στις μπροστινές θέσεις.

ktel3

Η τεράστια βίδα διαπέρασε το παρ-μπριζ του λεωφορείου περνώντας ξυστά από τον ελεγκτή που καθόταν στην θέση δίπλα στον οδηγό. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν βέβαια εάν αύτη η βίδα χτυπούσε τον οδηγό οπότε σίγουρα δεν θα είχαμε μόνο ένα θύμα. Αυτη δυστυχώς είναι η κατάσταση της εθνικής μας οδού Αθηνών-Πατρών. Αναμφίβολα οφείλονται πολλά συγχαρητήρια στον οδηγό του λεωφορείου ο οποίος με τιτάνια ψυχραιμία και επαγγελματισμό δεν έχασε τον έλεγχο του οχήματος του φροντίζοντας να μην δημιουργηθεί κανένα περεταίρω πρόβλημα.

ktel31

Αυτόπτης μάρτυρας στη σελίδα της «ΗΜΕΡΑΣ» στο Facebook δήλωσε πως…
Verica Petrovic-Haikalis «Ήμουν στο λεωφορείο μπροστά και μπορώ να πω μόνο πως ο οδηγός ήταν τόσο ψύχραιμος, δεν έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου παρ’ολο που ήταν ένα μεγάλο σοκ γιατί δεν μπορούσε να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει. Πολλά συγχαρητήρια στον οδηγό του λεωφορείου, επαγγελματιας»

imerazante.gr




00 inkefalonia general ad 300X250