Ένα από τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία-σπα στον κόσμο βρίσκεται στη Χαλκιδική! Δείτε απίστευτες φωτογραφίες!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 09:05

Ένα από τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία-σπα στον κόσμο βρίσκεται στη Χαλκιδική! Δείτε απίστευτες φωτογραφίες!

Το πρώτο θέρετρο με θέρμες πήγες στην Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Bussiness Insider με τα 10 new entries που αναμένεται να αλλάξουν τα δεδομένα στον παγκόσμιο τουρισμό!

Σε μια έκταση 5.500 στρεμμάτων, στην περιοχή Κάνιστρο στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής,
το Miraggio Thermal Spa Resort διαθέτει 48 πισίνες, 5 εστιατόρια, ιαματικά λουτρά, αλλά και επώνυμα εμπορικά καταστήματα, ώστε ο επισκέπτης να μην βαρεθεί στιγμή στη διάρκεια της διαμονής του.

Μπορείτε να μείνετε σε ένα από τα 300 δωμάτιά του, που εξασφαλίζουν άριστη θέα στον Τορωναίο Κόλπο και να απολαύσετε μια σειρά από προτεινόμενες θεραπείες για να αποστριστείτε από την ένταση και το στρες.


Στο spa προσφέρονται υπηρεσίες λασποθεραπείας, θαλασσοθεραπείας, αρωματοθεραπείας, μπάνια με άλατα, τουρκικό χαμάμ.

Μορείτε να απολαύσετε ένα μπάνιο σε μία από τις τέσσερις διαφορετικές θερμαινόμενες πισίνες -οι οποίες χρησιμοποιούν τα φυσικά, θερμά, ιαματικά νερά της περιοχής και μια ειδική σουίτα περιποίησης με ατμόλουτρα, φινλανδική σάουνα, ρωμαϊκά λουτρά κ.α.

Τα 5 εστιατόρια που διαθέτει υπόσχονται να καλύψουν γευστικά όλα τα γούστα, σερβίροντας γκουρμέ πιάτα εμπνευσμένα από γνωστές συνταγές μεσογειακής αλλά και διεθνούς κουζίνας και απίστευτα μεγάλη ποικιλία κρασιών.

Το Miraggio Thermal Spa Resort είναι κατάλληλο να φιλοξενήσει οικογένειες με μικρά παιδιά. Μάλιστα διαθέτει ξεχωριστό τμήμα με χώρους ειδικά διαμορφωμένους για τους μικρούς τουρίστες! Το "Kids Planet" περιλαμβάνει μια ακαδημία ποδοσφαίρου, ειδική τάξη αστρονομίας, ένα πειρατικό πλοίο ιδανικό για ξέφρενο παιχνίδι, έναν παιδικό σταθμό και μια μίνι ντίσκο.

Το Miraggio Thermal Spa & Resort διαθέτει το δικό του ελικοδρόμιο,και πάρκινγκ σκαφών 86 θέσεων, που μπορεί να φιλοξενήσει ακόμη και Mega Yachts.

To Miraggio Thermal Spa & Resort έχει -αναμφισβήτητα- ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά και αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό τουριστών!




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250