Σοκ στο ΠΝ! Βατραχάνθρωπος της ΔΥΚ ο μοτοσυκλετιστής που παρέσυρε μητέρα και τα παιδιά της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012 14:45

Σοκ στο ΠΝ! Βατραχάνθρωπος της ΔΥΚ ο μοτοσυκλετιστής που παρέσυρε μητέρα και τα παιδιά της

Σοκ στη ΔΥΚ από το πρωϊνό τροχαίο καθώς ο μοτοσυκλετιστής που παρέσυρε τη μητέρα και τα δύο παιδιά της είναι βατραχάνθρωπος,μέλος της θρυλικής ΔΥΚ. Ο νεαρός υπαξιωματικός είναι ΕΠΟΠ και βατραχάνθρωπος. Υποστηρίζει ότι έτρεχε για να πάει να δώσει αίμα σε νοσοκομείο για συγγενικό του πρόσωπο και γι΄ αυτό οδηγούσε τόσο απρόσεκτα. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να δικαιολογήσει ούτε στο ελάχιστο αυτό που συνέβη.

Ο νεαρός βατραχάνθρωπος συνελήφθη λίγο μετά τις 09:45 .

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας εντόπισαν τον οδηγό από τη μοτοσικλέτα του, την οποία εγκατέλειψε κοντά στο σημείο του συμβάντος και τράπηκε σε φυγή. Η μηχανή ήταν όμως στο όνομα του πατέρα του και οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι όπου εκεί βρήκαν τον πατέρα του και τον ενημέρωσαν για το τι έγινε. Τότε ο πατέρας πήρε τηλέφωνο το γιο του να έρθει στο σπίτι και όταν έφτασε εκεί τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Το περιστατικό έγινε στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Τροίας στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μοτοσικλετιστής είχε νωρίτερα χτυπήσει έναν ποδηλάτη. Τότε ανέπτυξε ταχύτητα για να γλιτώσει και παράτησε τον ποδηλάτη. Αφού ανέπτυξε ταχύτητα πέρασε με κόκκινο φανάρι την διασταύρωση και εκεί στην κυριολεξία σάρωσε την μητέρα και τα παιδιά που προσπαθούσαν να περάσουν απένταντι. Η μητερά εκείνη την ώρα πήγαινε τα παιδιά της στο δημοτικό σχολείο το οποίο λειτουργεί τον Ιούλιο κάνοντας ειδικά μαθήματα.

Πηγή: onalert.gr