Μια πρώτη ματιά στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο όλων των εποχών (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 12:39

Μια πρώτη ματιά στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο όλων των εποχών (εικόνες)

Πώς θα ήταν άραγε να βρίσκεστε στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που υπήρξε ποτέ, το Harmony of the Seas; Ρίξτε μια πρώτη ματιά στο χωρητικότητας 227.000 τόνων μεγα-πλοίο της Royal Caribbean, καθώς πλησιάζει η ώρα της ολοκλήρωσης της κατασκευής του.

 

 

Το αδελφό πλοίο των επίσης γιγαντιαίων Allure of the Seas και Oasis of the Seas (τους μέχρι στιγμής ηγέτες από άποψη μεγέθους στην παγκόσμια βωιομηχανία κρουαζιέρας), το Harmony θα είναι βαρύτερο από τα αδέλφια του κατά τουλάχιστον 1.700 τόνους, πλατύτερο κατά τουλάχιστον τρία μέτρα, και μπορεί να φιλοξενήσει 100 περισσότερους επιβάτες. Η συνολική χωρητικότητα του νεότερου πλοίου της Royal Caribbean θα είναι κατά πολύ πάνω από 6.000 επισκέπτες.

Μεγάλο μέρος του Harmony εξακολουθεί να είναι μια κατασκευαστική ζώνη. Αρκετές μεγάλες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των καμπίνων του καταστρώματος, είναι κοντά στην ολοκλήρωση. Το πλοίο έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του τον Μάιο στο Σαουθάμπτον, του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το Harmony of the Seas διαθέτει μια πολυεπίπεδη περιοχή νεροτσουλήθρας που θα είναι η πρώτη για την Royal Caribbean. Είναι επίσης το πρώτο πλοίο κατηγορίας Oasis με ρομπότ για μπάρμαν που θα σερβίρουν ποτά στο Bionic Bar, μια ιδέα που έκανε το ντεμπούτο της το 2014 στο Quantum of the Seas. Το Harmony έχει μεγαλύτερες καμπίνες από το Allure και το Oasis σε ορισμένες κατηγορίες, και χωρίς παράθυρα εσωτερικές καμπίνες εφοδιασμένες με Virtual Balconies, που προσφέρουν θέα σε πραγματικό χρόνο του εξωτερικού χώρου (έκανε το ντεμπούτο του για πρώτη φορά το 2014 στο Navigator of the Seas).

Οι επιβάτες του Suite Harmony θα επωφεληθούν από τους αποκλειστικούς νέους χώρους, όπως το σαλόνι δωματίου, το ιδιωτικό εστιατόριο που ονομάζεται Coastal Kitchen και την πλήρως εξοπλισμένη Suite Sun Zone. Τα νέα εστιατόρια περιλαμβάνουν το εστιατόριο “Δημιουργικής Κουζίνας των Θαυμάτων” (Wonderland Imaginative Cuisine) που έκανε το ντεμπούτο της για πρώτη φορά στο Quantum. Κάτι που επίσης θα προστεθεί στο Harmony είναι το σύγχρονο μεξικάνικο εστιατόριο Sabor, που προστέθηκε πρόσφατα στο Allure και το Freedom of the Seas.

Η πρώτη κρουαζιέρα του Harmony με ταξιδιώτες-πελάτες έχει προγραμματιστεί για τις 22 Μάιου. Μετά από μια σειρά αρχικών δρομολόγιων στη Μεσόγειο, το πλοίο θα επανατοποθετηθεί στο Fort Lauderdale, προσφέροντας ταξίδια 7 διανυκτερεύσεων στην Ανατολική και Δυτική Καραϊβική.

Harmony-of-the-Seas-18

Harmony-of-the-Seas-19

Harmony-of-the-Seas-20

Harmony-of-the-Seas-13

Harmony-of-the-Seas-14

Harmony-of-the-Seas-15

Harmony-of-the-Seas-16

Harmony-of-the-Seas-8

Harmony-of-the-Seas-9

Harmony-of-the-Seas-10

Harmony-of-the-Seas-11

Harmony-of-the-Seas

Harmony-of-the-Seas-2

Harmony-of-the-Seas-3

Harmony-of-the-Seas-4

Harmony-of-the-Seas-5

Harmony-of-the-Seas-6

Harmony-of-the-Seas-7

Harmony-of-the-Seas-17

e-nautilia.gr



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250