Καλά τα νέα για την Ντένια : Ιάσιμη περίπτωση λένε οι γιατροί

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 09:39

Καλά τα νέα για την Ντένια : Ιάσιμη περίπτωση λένε οι γιατροί

Με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης (Massachusetts General Hospital) επικοινώνησε πριν από λίγη ώρα [Βοστώνη (ώρα 10πμ) – Ζάκυνθος (ώρα 7μμ)], η εφημερίδα “ΗΜΕΡΑ” προκειμένου να πληροφορηθεί τα τελευταία νέα, για την 28χρονη συμπολίτισσά μας Ντένια Παράσχη, τα οποία είναι καλά.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σήμερα, Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, πριν από λίγη ώρα, έγινε γνωστό πως:
Χαμόγελα αισιοδοξία χάρισαν στην ίδια, το σύζυγο και τους γονείς της, τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016.
Μετά την αδυναμία της πρώτης βιοψίας να δώσει κάποιο συγκεκριμένο και οριστικό αποτέλεσμα, υποβλήθηκε σε δεύτερη πολύωρη χειρουργική επέμβαση λήψης δείγματος από τον Καθηγητή που την παρακολουθεί και την εξειδικευμένη ομάδα ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων.
Ο Καθηγητής ενημέρωσε τους δικούς της ότι τα αποτελέσματα κάνουν λόγο για σπάνιο αλλά ιάσιμο λέμφωμα σε δύσκολο σημείο.
Αυτό σημαίνει πως θα απαιτηθεί πολύμηνη πρωτοποριακή θεραπεία η οποία έχει ήδη ξεκινήσει μέσα στο νοσοκομείο και από τη μέχρι σήμερα εμπειρία έχει απόλυτη επιτυχία όπου εφαρμόστηκε.
Οι δυο πρώτες θεραπείες θα γίνουν εντός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης, ενώ μετά θα μεταφερθεί στο σπίτι των ομογενών που φιλοξενούν την οικογένειά της. Όσον αφορά τη συνέχιση των θεραπειών που θα διαρκέσουν συνολικά 4 μήνες θα απαιτηθεί η εισαγωγή της στο νοσοκομείο για 5 ημέρες κάθε μήνα.

Η δήλωση του πατέρα της στο IONIAN
Εμφανώς συγκινημένος ο πατέρας της Ντένιας μετά από ένα και πλέον μήνα σπάει τη σιωπή του και μέσω του αποψινού (19.02.2016-21.00) κεντρικού δελτίου ειδήσεων του IonianTv ενημερώνει για τα τελευταία νέα αναφορικά με την υγεία της Ντένιας και ευχαριστεί καθένα Ζακυνθινό, Έλληνα και απανταχού της γης πολίτη που συνέδραμε με οποιοδήποτε τρόπο στον αγώνα της κόρης του.

Ο Μητροπολίτης Βοστώνης
Στο πλευρό της ίδιας και της οικογένειάς της εξακολουθούν να βρίσκονται ομογενείς μας, οι απόδημοι συμπατριώτες μας που παρόλο που βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα, κρατάνε άσβεστη τη φλόγα της αγάπης και του εθελοντισμού. Σε καθημερινή βάση κατακλύζουν με τις επισκέψεις τους το νοσοκομείο, ενώ η φιλοξενία που έχουν επιφυλάξει στους δικούς της είναι μοναδική. Από τη στιγμή που τους παρέλαβαν στο αεροδρόμιο μέχρι τώρα δεν έχουν φύγει από το πλευρό τους, τόσο στη διαμονή σε σπίτι των αποδήμων όσο και σε κάθε άλλου είδους διευκόλυνση και παροχή.

mitropolitis-vostonis

Αλλά και η τοπική Εκκλησία της Βοστώνης αποτέλεσε αρωγό και συμπαραστάτη αυτής της προσπάθειας από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για την περιπέτεια της υγείας της. Διέθεσε κάθε μέσο που θα μπορούσε να βοηθήσει και διευκολύνει την παραμονή και διαμονή τους εκεί. Μάλιστα τις επόμενες ώρες στο νοσοκομείο αναμένεται να μεταβεί ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ.κ. Μεθόδιος προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας της από τους ιατρούς, να συναντηθεί με τους γονείς της και να ευλογήσει την Ντένια.

imerazante.gr