Με τα χρώματα της LEVE FERRIES επιστρέφει την 1η Μαρτίου το «ΙΟΝΙΣ»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 17:13

Με τα χρώματα της LEVE FERRIES επιστρέφει την 1η Μαρτίου το «ΙΟΝΙΣ»

Αποτελώντας πλέον παρελθόν για την «Ionis Ferries» και τις δραστηριότητες τής οικογένειας Τυρογαλά στον Αργοσαρωνικό, το επιβατηγό και οχηματαγωγό πλοίο «ΙΟΝΙΣ» επιστρέφει την 1η του Μάρτη στη γραμμή υπό τους πράσινους χρωματισμούς της LEVE FERRIES.

 

Το «ΙΟΝΙΣ» ταξίδευσε για πρώτη φορά στον Σαρωνικό Κόλπο τον Φεβρουάριο του 2015. Πολυδιαφημισμένο, με τις φθηνότερες τιμές στη γραμμή και ταχύτερο από τα υπόλοιπα επιβατηγά και οχηματαγωγά πλοία, αγαπήθηκε και -κατά άλλους- πολεμήθηκε. Η ανακοίνωση της αγοράς του από την εταιρεία Λεβεντάκη (εταιρεία γνώριμη στην Αίγινα από τα υδροφόρα πλοία που τροφοδοτούν το νησί με νερό) ήρθε στις αρχές του 2016, ενώ γρήγορα άρχισαν οι εργασίες εσωτερικά και εξωτερικά του πλοίου.

Στη δεξιά πλευρά της πύλης Ε9 στο λιμάνι του Πειραιά, όπου σήμερα βρίσκεται, το «ΙΟΝΙΣ» αποδεσμεύτηκε από τα χρώματα και τα σήματα του παρελθόντος, και σε νέους πράσινους χρωματισμούς εξωτερικά και κόκκινες αποχρώσεις στο εσωτερικό του, αναμένεται να συνεχίσει την πορεία του στις θάλασσες. Τις επόμενες ημέρες οι εργασίες στο πλοίο πρόκειται να ολοκληρωθούν, αλλά και να επεκταθούν στα πρακτορεία σε Αίγινα και Πειραιά. Εν αναμονή ανακοινώσεων βρισκόμαστε για το νέο ναυλολόγιο, όσο και τη συχνότητα των δρομολογίων.

Πριν από λίγες ώρες δημοσιεύτηκαν σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και οι πρώτες φωτογραφίες από τη διακόσμηση και τα νέα καθίσματα των σαλονιών του «ΙΟΝΙΣ». Όπως φαίνεται, η εταιρεία τιμά τη ναυτική της ιστορία.

Αύριο 19 Μαρτίου σαλπάρει και πάλι για την Αίγινα και το Αγκίστρι το επιβατηγό- οχηματαγωγό «ΑΧΑΙΟΣ» μετά την ετήσια ακινησία του, ενώ για τα μέσα Μαρτίου έχει καθοριστεί η επιστροφή στη γραμμή Αίγινα- Πειραιά, Πειραιά-Αίγινα και για το «Άγιος Νεκτάριος».

Τόνια Ζαραβέλα

ionis1 628x419

saronicmagazine.com