Μοτοσικλετιστής τραυμάτισε και εγκατέλειψε μητέρα και δύο παιδιά στο κέντρο της Αθήνας

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012 09:25

Μοτοσικλετιστής τραυμάτισε και εγκατέλειψε μητέρα και δύο παιδιά στο κέντρο της Αθήνας

- Σοβαρά τραυματισμένα τα δύο παιδιά ηλικίας 7 ετών- Ο ασυνείδητος οδηγός πέρασε με κόκκινο και πέταξε τα παιδιά αρκετά μέτρα μακριά- Η αστυνομία αναζητεί τον οδηγό που εγκατέλειψε την μηχανή στο σημείο Μία μητέρα και τα δύο της παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, μαθητές Δημοτικού, τραυματίστηκαν το πρωί από διερχόμενη μοτοσυκλέτα στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Τροίας στο κέντρο της Αθήνας. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα παιδιά έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και στη συνέχεια χτύπησε τα δύο παιδιά αλλά και τη μητέρα που τα συνόδευε, η οποία τραυματίστηκε πιο ελαφρά, κυρίως στο πρόσωπο.

Τα παιδιά είναι ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι 7 ετών, δίδυμα και ήταν στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την μητέρα τους. Καταγόνται από την Πολωνία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τα παιδιά παρασύρθηκαν για αρκετά μέτρα στον δρόμο. Μάλιστα ο οδηγός παράτησε την μηχανή λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο που χτύπησε τους τρεις ανθρώπους και έφυγε.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Η μητέρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμό και τα παιδιά στο Παίδων.

Πηγή: newsit.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250