Η Ντένια στην Αμερική με το πρωθυπουργικο αεροσκάφος! Ξεκινά το ταξίδι της ελπίδας!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016 21:57

Η Ντένια στην Αμερική με το πρωθυπουργικο αεροσκάφος! Ξεκινά το ταξίδι της ελπίδας!

Συγκίνηση έχει προκαλέσει ο αγώνας της Ντένιας Παράσχη από τη Ζάκυνθο η οποία πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά.

 

Πριν κλείσει τα 28 η Ντένια διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα. Το κόστος για τη νοσηλεία της σε εξειδικευμένο κέντρο της Αμερικής ξεπερνά την οικονομική δυνατότητα της οικογένειάς της. Έτσι χιλιάδες άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό.

Σύμφωνα με το imerazante.gr, πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση ότι ξεκινά το ταξίδι της ελπίδας για την 28χρονη Ντένια Παράσχη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον υφυπουργό Πολιτισμού, Σταύρο Κοντονή τον ενημέρωσε ότι παραχωρείται έτοιμο και εξοπλισμένο ιατρικά το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, προκειμένου να γίνει η μεταφορά της Ντένιας στη Βοστόνη.

«Έχω κάνει την κυβέρνηση άνω-κάτω και άμεσα θα δρομολογηθεί το ζήτημα», δήλωσε στο imerazante.gr ο Υφυπουργός Σταύρος Κοντονής ο οποίος βρισκόταν καθ' οδόν προς το νοσοκομείο για να βρεθεί κοντά στην ίδια και τους γονείς της.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ