Η πεθερά πίσω από τον ομαδικό βιασμό της 17χρονης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012 19:14

Η πεθερά πίσω από τον ομαδικό βιασμό της 17χρονης

Η πεθερά της 17χρονης, που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, πίσω από τον εφιάλτη που έζησε το βράδυ του Σαββάτου η ανήλικη. Η ανήλικη από τη Βουλγαρία, που συζούσε με νεαρό ομοεθνή της στο Ρέθυμνο, έψαχνε για δουλειά, καθώς με δυσκολία τα έβγαζαν πέρα.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου της τηλεφώνησε η πεθερά της και της ζήτησε να ετοιμαστεί, καθώς θα περνούσε μαζί με τον άντρα της και έναν φίλο τους, για να την πάρουν για μια δουλειά, σε ταβέρνα χωριού του Ρεθύμνου.

Η ανήλικη, σύμφωνα με το "Έθνος", ετοιμάστηκε και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο των πεθερικών της. Όπως ανέφερε αργότερα σε αστυνομικούς, πήγαν σε μια αγροτική τοποθεσία έξω από χωριό της πόλης, αλλά δεν υπήρχε ταβέρνα.

Την οδήγησαν τότε σε μία στάνη όπου ήδη περίμεναν τέσσερις αλλοδαποί, δύο Ινδοί και δύο Πακιστανοί.

Αφού τη βίασαν, η πεθερά της επέστρεψε για να την πάρει. Όπως καταγγέλλεται, της πέταξε 50 ευρώ και την προειδοποίησε να μη μιλήσει σε κανέναν για όσα συνέβησαν εκεί.

Η 17χρονη όμως αφού επέστρεψαν στο σπίτι πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε όσα είχαν συμβεί. Ανάμεσα στους έξι συλληφθέντες είναι και η πεθερά της ανήλικης κοπέλας, ενώ αναζητείται ένα ακόμα άτομο.

Τον λόγο για την υπόθεση που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, έχει η δικαιοσύνη, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη όλων όσων εμπλέκονται συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Πηγή: news247.gr




00 inkefalonia general ad 300X250