Τρόμος σε πτήση της American Airlines: Ξαφνικά άρχισαν να λιποθυμούν επιβάτες και πλήρωμα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 11:13

Τρόμος σε πτήση της American Airlines: Ξαφνικά άρχισαν να λιποθυμούν επιβάτες και πλήρωμα

Ο απόλυτος πανικός επικράτησε σε πτήση της American Airlines που εκτελούσε το δρομολόγιο Λονδίνο - Λος Άντζελες όταν ξαφνικά πάνω από τον Ατλαντικό μέλη του πληρώματος και επιβάτες αισθάνθηκαν αδιαθεσία ενώ κάποιοι λιποθύμησαν.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των επιβατών, τουλάχιστον 6 μέλη του πληρώματος και 2 επιβάτες αισθάνθηκαν ότι θα χάσουν τις αισθήσεις τους.
Αμέσως σήμανε συναγερμός, οι επιβάτες πανικοβλήθηκαν, ρωτούσαν αν υπάρχει γιατρός στο αεροσκάφος και ο πιλότος μετά από επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου δηλώσει κατάσταση έκτακτης ιατρικής ανάγκης και επιστρέψει στο Λονδίνο.

Σε καραντίνα επιβάτες και αποσκευές
Μόλις το αεροπλάνο επέστρεψε στο αεροδρόμιο του Heathrow δεν επετράπη σε κανέναν επιβάτη να αποβιβαστεί και ασθενοφόρα με γιατρούς και νοσοκόμους επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Όλες οι αποσκευές κατασχέθηκαν από τις αρχές και κανείς δεν βγήκε από το αεροπλάνο μέχρι να γίνουν εξετάσεις εξπρές για να διαπιστωθεί τι έφταιγε για τις αδιαθεσίες.

 Η American Airlines αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό. Οι επιβάτες πέρασαν τη νύχτα σε ξενοδοχείο και θα αναχωρήσουν με άλλη πτήση για το Λος Αντζελες.