Oδηγός φορτηγού πιάστηκε με 60 κιλά χασίς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012 12:17

Oδηγός φορτηγού πιάστηκε με 60 κιλά χασίς

Η σύλληψη του 40χρονου αλλοδαπού, έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (09-07-2012) έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου, σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στο 12ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Εδέσσης. Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε επικαθήμενο φορτηγό ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Στην καμπίνα του οδηγού, 12 δέματα με χασίς, βάρους 12 κιλών και 333 γραμμαρίων
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο απόκρυψης (κρύπτη) στην καρότσα του φορτηγού, 39 δέματα με χασίς, συνολικού βάρους 41 κιλών και 361 γραμ.

Επίσης, σε έρευνα φορτηγού, το οποίο βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση από το επικαθήμενο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 δέματα με χασίς, συνολικού βάρους 7 κιλών και 192 γραμ., τα οποία είχε αποκρύψει ο 40χρονος λίγη ώρα πριν τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.750 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

newsit