Δολοφονικό αμόκ! Ασθενής άρπαξε από το λαιμό νοσηλεύτρια και της έσπασε τα πλευρά - Σάπισε στο ξύλο και τον πατέρα του!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 12:18

Δολοφονικό αμόκ! Ασθενής άρπαξε από το λαιμό νοσηλεύτρια και της έσπασε τα πλευρά - Σάπισε στο ξύλο και τον πατέρα του!

Το δολοφονικό αμόκ που κατέλαβε τον νεαρό ενώ βρισκόταν στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών ήταν ανεξέλεγκτο καθώς χτυπούσε όποιον προσπαθούσε να τον σταματήσει, ανάμεσά τους και τον ίδιο του τον πατέρα που πλέον νοσηλεύεται άγρια χτυπημένος. Ο νεαρός όρμηξε σε νοσηλεύτρια του νοσοκομείου και παραλίγο να την πνίξει, ενώ η σοκαρισμένη νοσηλεύτρια φέρεται πιθανόν να έχει σπάσει και πλευρά, ενώ χτύπησε άγρια και τον πατέρα του. Κραυγή απόγνωσης από το νοσηλευτικό προσωπικό των Πρώτων Βοηθειών,

Οι ατυχίες δεν φαίνονται να έχουν τέλος για το νοσοκομείο Λάρνακας και συγκεκριμένα τα επείγοντα περιστατικά, καθώς μόλις χθες 55χρονος ασθενής που είχε μεταφερθεί με αδιαθεσία και εμετούς πέθανε στις Πρώτες Βοήθειες μέσα, ενώ μετά από περίπου '40 λεπτά αναμονή η κατάστασή του είχε χειροτερεύσει.

Σήμερα, ένα άλλο τραγικό περιστατικό που έθεσε σε άμεσο κίνδυνο την ζωή νοσηλεύτριας, αλλά και ενός πολίτη έλαβε χώρα το πρωί. Σύμφωνα με ανταπόκριση της ανταποκρίτριας του ΡΙΚ στην Λάρνακα, Αργυρώς Ζουπανιώτου νεαρό ασθενής που είχε διακομιστεί από τον πατέρα του στις Πρώτες Βοήθειες και ο οποίος φέρεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, χίμηξε χτυπώντας άγρια νοσηλεύτρια, ενώ προσπάθησε να την πνίξει σφίγγοντας τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της. Η γυναίκα εξετάζεται από γιατρούς, καθώς πιθανολογείται ότι έχει κάποια σπασμένα πλευρά.

Η έκρηξη και η μανία του νεαρού όμως δεν είχε τελειώσει, καθώς χτύπησε άγρια και τον ίδιο του τον πατέρα του που τον μετέφερε στο νοσοκομείο και ο οποίος επίσης νοσηλεύεται.

Το προσωπικό στις Πρώτες Βοήθειες για πολλοστή φορά δηλώνει αγανακτισμένο από την υποστελέχωση ειδικά σε εξειδικευμένο προσωπικό, μια υπηρεσία πρώτης γραμμής του νοσοκομείου, καθώς υπάρχει ανάγκη στελέχωσης από έμπειρο προσωπικό για τα πολύ σοβαρά περιστατικά, αλλά και άτομα που θα ασχολούνται με την ασφάλεια.

Αν και υπήρχε αστυνομική δύναμη, που απέτρεψε τα χειρότερα, εντούτοις τα μέτρα ασφαλείας δεν είναι τα αρμόζοντα.

Πηγή: newsit.com




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250