Kοζάνη: Τη στραγγάλισε, την έθαψε, την όργωσε για να μην τον αφήσει

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 08:47

Kοζάνη: Τη στραγγάλισε, την έθαψε, την όργωσε για να μην τον αφήσει

Φρικιαστικές είναι οι λεπτομέρειες από τη στιγνή δολοφονία της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, η οποία βρέθηκε θαμμένη την Τετάρτη σε χωράφι του άνδρα της.

Μάλιστα, ο ίδιος αφού τη στραγγάλισε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες την έθαψε και στη συνέχεια όργωσε το χωράφι, προκειμένου να κρύψει το έγκλημά του.

"Το έγκλημα έγινε μέσα στην κρεβατοκάμαρα", όπως ανέφερε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δ. Μακεδονίας, Δημοσθένης Χρήστου. Το ζευγάρι είχε διαμάχη για προσωπικούς λόγους, ενώ όπως όλα δείχνουν πρόκειται για έγκλημα πάθους δεδομένου ότι το ζευγάρι είχε συχνές διενέξεις και η Ανθή απειλούσε το σύζυγό της με διαζύγιο. Εκείνος στο φόβο να τη χάσει, τη σκότωσε.

O 40χρονος δράστης μέχρι και την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει τις Αρχές, υποκρινόμενος ότι ανησυχεί για την τύχη της γυναίκας του.

Μπροστά σε συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς, όταν του έλεγαν να κάνει κουράγιο και να μείνει δυνατός για τα τρία τους παιδιά, βούρκωνε και τους παρακαλούσε να τον βοηθήσουν στις έρευνες.

Από τις πέντε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης μέχρι και τις 12 το μεσημέρι της επόμενης ημέρας κατέθετε εκ νέου στην αστυνομία. Για 19 ώρες οι αστυνομικοί μέσα από συνεχείς κι επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις προσπαθούσαν να τον κάνουν να ομολογήσει, καθώς οι αντιφάσεις στις οποίες έπεφτε διαρκώς σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία που είχαν συλλέξει, συνηγορούσαν στο ότι η άτυχη γυναίκα είχε πέσει θύμα του ίδιου της του συζύγου. Κι όμως, ο 40χρονος δεν «έσπασε».

Μέχρι και την ύστατη ώρα, έκρυβε τη σοκαριστική αλήθεια, συμμετέχοντας στις έρευνες και παριστάνοντας τον θλιμμένο και σε απόγνωση σύζυγο.

Πηγή: news.gr




00 inkefalonia general ad 300X250