Amber Alert: Ώρες αγωνίας για το θρίλερ της Χαλκιδικής

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016 13:57

Amber Alert: Ώρες αγωνίας για το θρίλερ της Χαλκιδικής

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ μετά την αρπαγή του μικρού Φοίβου Λέσι από τον πατέρα του στη Χαλκιδική. Οι αρχές από την πλευρά τους εκτιμούν ότι ο πατέρας δεν έχει καταφέρει να απομακρυνθεί πολύ από την ευρύτερη περιοχή.

Ο τετράχρονος Φοίβος είδε μπροστά στα μάτια του τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του στην κουζίνα του σπιτιού τους.

Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Amber Alert με φωτογραφίες τόσο του πατέρα Τζέιμς Λέσι, όσο και του μικρού Φοίβου.

Ο Φοίβος είναι αλβανικής καταγωγής και απήχθη από τον πατέρα του μετά τη δολοφονία της μητέρας του, από το σπίτι τους στην Ορμύλια Χαλκιδικής.

Είναι 4,5 ετών, έχει ύψος 1 μέτρο, ζυγίζει 15 κιλά, έχει λευκή επιδερμίδα, καστανά σκούρα μάτια και μαύρα μαλλιά.

Ο πατέρας Τζέιμς Λέσι είναι 34 ετών, έχει ύψος 1,73 μέτρα, ζυγίζει 85 κιλά, έχει λευκή επιδερμίδα, καστανά μάτια και καστανά σγουρά μαλλιά.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών αρπαγής καθώς και της δολοφονίας της μητέρας, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο και είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης εύρεσής του.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείτε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Πηγή: news.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο πλαίσιο αστυνομικής προανάκρισης, που διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου για ανθρωποκτονία από πρόθεση δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκιδικής, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 33χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος αναζητείται ως ο δράστης της ανθρωποκτονίας.

Πρόκειται για τον:

LESI James του Frrok και της Pashe , υπηκόου Αλβανίας, γεννηθέντος 22-02-1982, κάτοικος Ορμύλιας Χαλκιδικής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, πραγματοποιείται προκειμένου να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψη του και συνακόλουθα η πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.