Miss Universe: Έστεψε λάθος διαγωνιζόμενη και αναγκάστηκε να πάρει το... στέμμα της πίσω

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 11:43

Miss Universe: Έστεψε λάθος διαγωνιζόμενη και αναγκάστηκε να πάρει το... στέμμα της πίσω

Ο εκφωνητής του διαγωνισμού ομορφιά έκανε μια από τις πιο εκκωφαντικές γκάφες στην καριέρα του, αφού έδωσε το στέμμα σε λάθος διαγωνιζόμενη και στη συνέχεια διόρθωσε την ανακοίνωσή του On Air (vid).

Μπορεί σε Ελλάδα να είχαμε εκλογές στα... δεξιά του πολιτικού τόξου ή ακόμη και στην Ισπανία να γίναμε μάρτυρες του πιο ανατρεπτικού εκλογικού αποτελέσματος στην ιστορία της χώρας, όμως εκείνο που δημιούργησε το πιο έντονο σασπένς και παρασκήνιο, ήταν το αποτέλεσμα ενός διαγωνισμού ομορφιάς.

Το βράδυ της Κυριακής έλαβε χώρα στην Κίνα η μεγάλη βραδιά για την ανάδειξη της Miss Universe, στην οποία καλλονές από όλο τον κόσμο (πλην της Ελληνίδας βέβαια που αποκλείστηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά). Ο Steve Harvey είχε αναλάβει καθήκοντα συντονιστή και παρουσιαστή μέχρι την πιο κρίσιμη ώρα της βραδιάς, την ανακοίνωση φυσικά της νικήτριας. Ο Harvey ανακοίνωσε, έστεψε και συνεχάρη την Κολομβιανή Ariadna Gutierrez-Arevalo, χωρίς όμως να είναι εκείνη η πραγματική νικήτρια.

 

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής αντιλήφθηκε τη γκάφα και ανακοίνωσε πως το κορίτσι από την Κολομβία ήταν η πρώτη αναπληρωματική. Όπως είπε, αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για το λάθος και στη συνέχεια ακολούθησε η αποκαθήλωση. Η εστεμμένη των λίγων δευτερολέπτων, αναγκάστηκε να αποχωριστεί την τιάρα της και να την παραχωρήσει στην διαγωνιζόμενη από τις Φιλιππίνες. Η κάρτα του παρουσιαστή έγραφε τα ονόματα της πρώτης και δεύτερης αναπληρωματικής Miss Universe και σε άλλη θέση τη μεγάλη νικήτρια, ωστόσο ο πρώτος τα έκανε όλα "μαντάρα".

Δείτε το βίντεο...

https://www.youtube.com/watch?v=Z9aRmmWX5XI

Πηγή : nbcnews




00 inkefalonia general ad 300X250