Φρίκη στην Αίγινα! Ληστές έκαψαν ζωντανούς ηλικιωμένη γυναίκα και τον 45χρονο ανιψιό της μέσα στο σπίτι τους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2015 12:59

Φρίκη στην Αίγινα! Ληστές έκαψαν ζωντανούς ηλικιωμένη γυναίκα και τον 45χρονο ανιψιό της μέσα στο σπίτι τους

Δεν χωράει ο νους του ανθρώπου το φρικτό έγκλημα στην περιοχή 'Αγιοι Ασώματοι της Αίγινας. Άγνωστοι δράστες κατάφεραν χθες τη νύχτα, κοντά στα μεσάνυχτα, να μπουν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης που μένει με τον 45χρονο ανιψιό της σπάζοντας ένα παράθυρο.

Προφανώς από τον θόρυβο ο 45χρονος και η 71χρονη θεία του ξύπνησαν. Προσπάθησαν να ενημερώσουν την αστυνομία. Οι δράστες όμως ήταν αδίστακτοι. Όχι μόνο δεν τράπηκαν σε φυγή αλλά τους επιτέθηκαν.

Τους ακινητοποίησαν σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τους έδεσαν και τους κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο. Όλα δείχνουν ότι αποφάσισαν να δολοφονήσουν τους δυο ανθρώπους. Επέλεξαν τον πιο φρικτό τρόπο. Έβαλαν φωτιά στον 45χρονο και την 71χρονη και τους έκαψαν ζωντανούς.

Οι δράστες παραμένει άγνωστο εάν κατάφεραν να κλέψουν κάτι.

Οι πυροσβέστες που ενημερώθηκαν αρχικά από τους περίοικους για φωτιά έπεσαν πάνω σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Αμέσως με την εμπειρία τους κατάλαβαν ότι δεν πρόκειται για μια απλή πυρκαγιά σε ένα σπίτι. Ήταν εμφανές ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια και έτσι άμεσα ενημέρωσαν την αστυνομία.

Στο νησί της Αίγινας έχει σημάνει συναγερμός, οι αστυνομικοί αναζητούν τους αδίστακτους δράστες ενώ στο σημείο σπεύδει και κλιμάκιο της Ασφάλειας από τον Πειραιά.

Πηγή: newsit.gr